Tak jak pisałem wyżej, na amerykańskich forach jest sporo zdjęć jak wyglądają felgi po ich użyciu. Przykład:Tutaj ten model ze sklepu Tesli jest w dobrej cenie (XG-12 PRO 252)
Tak jak pisałem wyżej, na amerykańskich forach jest sporo zdjęć jak wyglądają felgi po ich użyciu. Przykład:Tutaj ten model ze sklepu Tesli jest w dobrej cenie (XG-12 PRO 252)
Np. AutoSock które wrzuciłem wyżej. Niestety wygląda na to że masz rację, w całej Europie można ich używać za wyjątkiem Austrii, gdzie w pełni legalne są tylko łańcuchy metalowe.Które? albo jakie są włoskie wymagania?
Chyba żaden z tych tekstylnych/siatkowych/sznurowych nie spełnia V5117 wymaganego w Austrii
Np. AutoSock które wrzuciłem wyżej. Niestety wygląda na to że masz rację, w całej Europie można ich używać za wyjątkiem Austrii, gdzie w pełni legalne są tylko łańcuchy metalowe.
Uberturbiny wystają poza standardową oponę więc było oczywistą oczywistością że tak to się skończy. Do uberturbin tylko droższe wynalazki jak np pewag rsc.Tak jak pisałem wyżej, na amerykańskich forach jest sporo zdjęć jak wyglądają felgi po ich użyciu. Przykład: