Leapmotor T03 taniocha od Stellantis?

• Thread starter Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
  • Start date
  • Tags
    None

Ev3

Pionier e-mobilności
no widzisz za 10 lat zutylizuje sadzomiota który mam i kupie cos fajniejszego
I 10 lat będziesz się tłukł tym paskudztwem?
Podziwiam samozaparcie.
Za niewiele więcej można mieć fajnego Instera czy eC3, teraz szedłbym raczej w tym kierunku.
a T03 będzie córka lub syn jezdzić
Już im współczuję.
.podchodze do tego racjonalne...ma jezdzic od punktu A do Punktu B jako 2 samochód wiec mam w d... utratę wartości . Istotniejsze jest serwis gwarancja itp
Na to też bym zbytnio nie liczył, zwłaszcza że wtedy ich już na rynku nie będzie.

jarqu

Posiadacz elektryka
Już im współczuję.
I kto to mówi użytkownik springa. :p

Tak serio dajcie spokój sobie te insynuacje w jedną czy drugą stronę bo na razie to wróżenie z fusów prawie nikt na oczy nie widział tego auta z forumowiczow a co dopiero nim jeździł. Pojawi się w salonach to będzie można się wypowiedzieć. Teraz to dyskusja powinna się toczyć o tym kiedy i gdzie można będzie go zobaczyć i się przejechać a dopiero później wydawać swoje opinie.

Kyniolus

Zadomawiam się
I 10 lat będziesz się tłukł tym paskudztwem?
Podziwiam samozaparcie.
Za niewiele więcej można mieć fajnego Instera czy eC3, teraz szedłbym raczej w tym kierunku.

Już im współczuję.

Na to też bym zbytnio nie liczył, zwłaszcza że wtedy ich już na rynku nie będzie.
wyglad to rzecz gustu...serio mnie to wisi... jak wyglada byle spełniało swoje zadanie... jesli chodzi o wyposazenie to vs spring dzien a noc... Inster czy eC3 do rozwazenia...pytanie za ile jest...juz predzej MG4 ale to juz 130 tys a ja chce coś taniego do 100 km zamiast uzywanego leafa itp.

Kyniolus

Zadomawiam się

Tak serio dajcie spokój sobie te insynuacje w jedną czy drugą stronę bo na razie to wróżenie z fusów prawie nikt na oczy nie widział tego auta z forumowiczow a co dopiero nim jeździł. Pojawi się w salonach to będzie można się wypowiedzieć. Teraz to dyskusja powinna się toczyć o tym kiedy i gdzie można będzie go zobaczyć i się przejechać a dopiero później wydawać swoje opinie.
owszem gadałem z nimi beda mieli w ciagu 1-2 tyg https://pol-car.pl/leapmotor-t03/

Ev3

Pionier e-mobilności
To raczej córka, ja już nie wsiadam jak nie muszę.
Ale nigdy nie było planów że ma być na dożywocie - na to bym nie poszedł.
Już mam tak smarta, dopóki się nie rozsypie.....

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25

Gość
a spring to niestety ale chińska zabawka.
A T03 to polski samochód prawda? Jeżdżę Springiem od maja i nie jest to chińska zabawka - nie muszę tu polegać na cudzych opiniach.

ma jezdzic od punktu A do Punktu B
No właśnie. De facto jednak samochody zaspokajają wiele innych ludzkich potrzeb/deficytów i to wprowadza "drobne komplikacje" w tak prostym podejściu do tematu jak Twoje :)

Kyniolus

Zadomawiam się
A T03 to polski samochód prawda? Jeżdżę Springiem od maja i nie jest to chińska zabawka - nie muszę tu polegać na cudzych opiniach.

No właśnie. De facto jednak samochody zaspokajają wiele innych ludzkich potrzeb/deficytów i to wprowadza "drobne komplikacje" w tak prostym podejściu do tematu jak Twoje :)
Polski mial byc ale w koncu nie wiem czy Tychy beda produkowac bo Chinczycy sie obrazili ze poparlismy cła w UE na chinskie samochody

Owszem ale ja nie mam kompleksów ze musze miec długiego... :) A jakie inne potrzeby i deficyty zaspokaja ? Owszem nigdy nie rozumiałem ze ktos sie podnieca za ma V6 i 300 koni pod maską :) Rodzinne mam C4 Picasso z 115 koni wiec kiedyś moze zostanie zastapione ale dzieci zaczynają byc duze wiec rodzinne spory samochód powoli nie bedzie potrzebny. Dlatego chciałem cos nowego za 40-45K skoro 95% jazd mam do 100 km od domu... Mieszkam na wsi gdzie wszedzie mam ograniczenie 50-60km... wiec po co mi smok spalinowy :) albo EV 300 koni :)

jarqu

Posiadacz elektryka
Polski mial byc ale w koncu nie wiem czy Tychy beda produkowac bo Chinczycy sie obrazili ze poparlismy cła w UE na chinskie samochody

Owszem ale ja nie mam kompleksów ze musze miec długiego... :) A jakie inne potrzeby i deficyty zaspokaja ? Owszem nigdy nie rozumiałem ze ktos sie podnieca za ma V6 i 300 koni pod maską :) Rodzinne mam C4 Picasso z 115 koni wiec kiedyś moze zostanie zastapione ale dzieci zaczynają byc duze wiec rodzinne spory samochód powoli nie bedzie potrzebny. Dlatego chciałem cos nowego za 40-45K skoro 95% jazd mam do 100 km od domu... Mieszkam na wsi gdzie wszedzie mam ograniczenie 50-60km... wiec po co mi smok spalinowy :) albo EV 300 koni :)
ale wiesz o tym że mają 300koni pod "maską" nie musisz ich upalać każdorazowo wciskając pedał przyśpieszenia możesz tak samo jeździć spokojnie jak 100konnym bzykiem, większa moc przydaje sie w momentach awaryjnych czy jak masz wyprzedzić traktor albo jakaś zawalidrogę jak dla mnie to bezpieczeństwo. Generalnie znowu zmierza to w jakiś offtop a nie o tym o czym powinien być ten wątek.
Ale że jak spring to w pełni chińska konstrukcja z tego też powodu została zbanowana na dotacje we Francji podobnie jak leapmotor mimo że ma być składany w Polsce i Chińczycy z tego się nie wycofali ale kolejne modele stoją pod znakiem zapytania.