prywatnieMożesz powiedzieć, czy prywatnie czy na działalność?
prywatnieMożesz powiedzieć, czy prywatnie czy na działalność?
No to super oferta, spróbuję w Bielsku gdzie mam najbliżej. Dzięki.prywatnie
Chciałbym to zobaczyć.Ja po ustawieniu fotela kierowcy pod siebie byłem w stanie usiąść sam za sobą.
A mam 185 cm wzrostu.
niestety nie mam , rozmawiałem z Poznaniem z 2 tyg temu mieli sie odezwac ale cisza... z tego co wiem przyszło po pare szt samochodów do kazdej lokalizacji i na razie nie maja samochód pokazowychteż uderzam do Krakowa, czy masz od nich jakąś ofertę?
BynajmniejChciałbym to zobaczyć.
No chyba że mega szczypiorek jesteś....
No właśnie to chciałbym zobaczyć.Bynajmniej
Nie mówię, że rozsiadłem się komfortowo ale nie musiałem się wciskać po prostu byłem w stanie zwyczajnie wsiąść i wysiąść
Czy na tego Avengera to teraz otrzymałeś ofertę?, mi przysłali ale na trzy lata i ok 700 m-c, w tym GAP RTI 118 ,35 złNo to super oferta, spróbuję w Bielsku gdzie mam najbliżej. Dzięki.
Pytasz czy ktoś w Łódzkim odebrał już auto czy tam dealer ma po prostu już auto demo?Hej wszystkim, mam zamiar zakupić T03 w leasing, mam tylko 2 pytania, czy ktkolwiek jest może z łodzkiego, interesuje mnei obejrzeni auta i moze się chwile przjechac, w salonach nei ma opcji zroibć jazdy pokazowaj, trzeaba zakupić w ciemno, i druga sprawa jak wygląda realne zużycie pradu? Pozdrawiam
W salonach nie ma jazd testowych, bo to auto wciąż nie ma homologacji i jeszcze nie ma zarejestrowanego żadnego egzemplarza w Polsce.Hej wszystkim, mam zamiar zakupić T03 w leasing, mam tylko 2 pytania, czy ktkolwiek jest może z łodzkiego, interesuje mnei obejrzeni auta i moze się chwile przjechac, w salonach nei ma opcji zroibć jazdy pokazowaj, trzeaba zakupić w ciemno, i druga sprawa jak wygląda realne zużycie pradu? Pozdrawiam