Leapmotor T03 taniocha od Stellantis?

• Thread starter Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
  • Start date
  • Tags
    None

Jezier

Zadomawiam się
A jak wrażenia i przebieg jazdy. Ile ładowarka. Dla tego auta taka trasa to extremum 🤣
Jechało się bardzo dobrze. Tempomat działa bardzo ok. Nie jechałem szybko ok 90 km/h. Nie zrobiłem też całej trasy od razu. Ładowałem raz w Gorzowie ok 30 minut oraz w Koninie (miałm mniej niż 10%) wtedy na ładowarce Orlenu stałem ponad godzinę. Do domu przyjechałem już na niewielkim zapasie ok 20 km zasięgu. Startowałem mając pełną baterię i zawsze doładowywałem do 100%.

Froggy

Posiadacz elektryka
Jechało się bardzo dobrze. Tempomat działa bardzo ok. Nie jechałem szybko ok 90 km/h. Nie zrobiłem też całej trasy od razu. Ładowałem raz w Gorzowie ok 30 minut oraz w Koninie (miałm mniej niż 10%) wtedy na ładowarce Orlenu stałem ponad godzinę. Do domu przyjechałem już na niewielkim zapasie ok 20 km zasięgu. Startowałem mając pełną baterię i zawsze doładowywałem do 100%.
Czyli z tej bateryjki spokojnie "wyciąga" sporo ponad 200 kilometrów na trasie - jest dobrze!
Ja jeżdżę z trochę mniejszą baterią głównie wokół komina (inna sprawa, że dużą część na trasach z dopuszczalną 70/80/100) i spokojnie po 220-240 robię do ładowania (a poniżej 20% tylko raz rozładowałem), więc tobie powinno się w "warunkach okołomiejskich" udać do 260-280 zrobić.

jarqu

Posiadacz elektryka
Super gratuluję nowym nabywcom. Dwa pytania na jakich oponach wydają tego malucha? Oraz jak wyglądaja wymagane serwisy gwarancyjne? Co dwa lata rok czy wcale?

Jezier

Zadomawiam się
Super gratuluję nowym nabywcom. Dwa pytania na jakich oponach wydają tego malucha? Oraz jak wyglądaja wymagane serwisy gwarancyjne? Co dwa lata rok czy wcale?
Ja dostałem na letnich oponach Westlake Radial. Przegląd po 20 000 lub po roku co szybciej.

jan23

Nowy na Forum
Ja dostałem na letnich oponach Westlake Radial. Przegląd po 20 000 lub po roku co szybciej.
A jak Pan ocenia jakość wykończenia , ilość miejsca i komfort jazdy? I jeśli można spytać to czy przy zakupie jest szansa na jakieś "dodatki "?

Jezier

Zadomawiam się
Nie wiem ile kosztuje przegląd. Samochód kupowałem w Szczecinie, ale serwisował będę bliżej Warszawy więc nawet nie pytałem. Jakość samochodu oceniam dobrze, ale moje inne samochody są wysłużone to C1 i Megane 2 więc nie mam porównania. Gwarancja jest na 3 lata lub 100 000 km i 160 000 km na akumulator.