Jechało się bardzo dobrze. Tempomat działa bardzo ok. Nie jechałem szybko ok 90 km/h. Nie zrobiłem też całej trasy od razu. Ładowałem raz w Gorzowie ok 30 minut oraz w Koninie (miałm mniej niż 10%) wtedy na ładowarce Orlenu stałem ponad godzinę. Do domu przyjechałem już na niewielkim zapasie ok 20 km zasięgu. Startowałem mając pełną baterię i zawsze doładowywałem do 100%.A jak wrażenia i przebieg jazdy. Ile ładowarka. Dla tego auta taka trasa to extremum 🤣
Czyli z tej bateryjki spokojnie "wyciąga" sporo ponad 200 kilometrów na trasie - jest dobrze!Jechało się bardzo dobrze. Tempomat działa bardzo ok. Nie jechałem szybko ok 90 km/h. Nie zrobiłem też całej trasy od razu. Ładowałem raz w Gorzowie ok 30 minut oraz w Koninie (miałm mniej niż 10%) wtedy na ładowarce Orlenu stałem ponad godzinę. Do domu przyjechałem już na niewielkim zapasie ok 20 km zasięgu. Startowałem mając pełną baterię i zawsze doładowywałem do 100%.
Ja dostałem na letnich oponach Westlake Radial. Przegląd po 20 000 lub po roku co szybciej.Super gratuluję nowym nabywcom. Dwa pytania na jakich oponach wydają tego malucha? Oraz jak wyglądaja wymagane serwisy gwarancyjne? Co dwa lata rok czy wcale?
to kiepsko jak co roku myślałem ze raczej co dwa, wiadomo jak cenowo to wypada?Ja dostałem na letnich oponach Westlake Radial. Przegląd po 20 000 lub po roku co szybciej.
A jak Pan ocenia jakość wykończenia , ilość miejsca i komfort jazdy? I jeśli można spytać to czy przy zakupie jest szansa na jakieś "dodatki "?Ja dostałem na letnich oponach Westlake Radial. Przegląd po 20 000 lub po roku co szybciej.
Dopytam o gwarancję, na ile jest standardowo? I co obejmuje?Ja dostałem na letnich oponach Westlake Radial. Przegląd po 20 000 lub po roku co szybciej.
Mi w Warszawie na Krakowskiej powiedzieli że roczny przegląd 600 zł.to kiepsko jak co roku myślałem ze raczej co dwa, wiadomo jak cenowo to wypada?