boa
Posiadacz elektryka
No szok, nie wiem czy bym nie zamówił lawety tak swoją drogą na taką uroczystą okazjęA jak wrażenia i przebieg jazdy. Ile ładowarka. Dla tego auta taka trasa to extremum 🤣
No szok, nie wiem czy bym nie zamówił lawety tak swoją drogą na taką uroczystą okazjęA jak wrażenia i przebieg jazdy. Ile ładowarka. Dla tego auta taka trasa to extremum 🤣
Info o wycofaniu chińczyków było już daaawno...(reakcja na cła) zaskoczony byłem że w ogóle jakiś wyjechał z tej fabryki, myślałem że nie rozpoczną produkcji.Ciekaw jestem dlaczego dopiero teraz wyszła ta informacja o skończeniu produkcji leapmotora w Polsce. W salonie byłem 2 kwietnia i kupiłem T03 od ręki. Przy rozmowie z pracownikiem gdy napomknąłem o fabryce w Tychach to powiedział że już od dawna nie produkują tam T03 i wszystkie auta ktore przyjeżdżają do salonu idą złożone z Chin.
Nienajgorsze zużycie, jak w YLR ;-)Auto miałem do odbioru tydzień później, trasę od Poznania do okolic wroclawia 220km zrobiłem i zostało mi jeszcze 10% 30km zasięgu. Jechałem 110km/h i spalanie było 16.1kw/100km.
Osłona powinna poprawić aerodynamikę, a frunk to no brainer, będziesz miał miejsce na kable, zapas płynu do spryskiwaczy itp.Przymierzam się do zakupu osłony silnika ponieważ nie ma jej w standardzie
US $169.74 | For leapmotor T03 2024 2025 Accessories Engine Guards Stell alloy plastics Engine Protection Device
![]()
Für Leapmotor T03 2024 2025 Zubehör Motorschutz Stahl aus legiertem Kunststoff Motorschutzgerät - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Jak i przedniego bagażnika pod maską:
US $157.44 | For Leapmotor T03 2024 2025 Car ABS Front Cabin Storage Box High Quality Waterproof Storage Box ABS rear trunk box Accessories
![]()
Für Leapmotor T03 2024 2025 Auto ABS Front Kabine Lagerung Box Hohe Qualität Wasserdichte Lagerung Box ABS hinten stamm box Zubehör - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Obawiam się, że mocno przeceniasz wielkość maski w T03. Chyba, że piszesz o kablach do ładowania telefonu.frunk to no brainer, będziesz miał miejsce na kable, zapas płynu do spryskiwaczy itp.
Kable spokojnie się mieszczą.Obawiam się, że mocno przeceniasz wielkość maski w T03. Chyba, że piszesz o kablach do ładowania telefonu.
wiecej miejsca niz w kiaKable spokojnie się mieszczą.
Patrząc na jego ułożenie to chyba jakiś cieniutki jednofazowy 16A. Nie widzę możliwości żebym tak ułożył moje kable trójfazowe z któregokolwiek z moich samochodów. Ale jeśli wchodzi to spoko - faktycznie dobra inwestycja.Kable spokojnie się mieszczą.
Widzę że w Niemczech to jest popularny samochód bo sporo tam dzieje się na tym forum u nas niestety tylko jeden wątek.Kupilem też adapter android auto do auta. Jakby ktoś szukał informacji o aucie to polecam to forum niemieckie: https://www.leapmotort03forum.de
Dużo fajnych informacji o tym samochodz