Akurat tego i orzeszków miodowo paprykowych brakuje mi z wysporaz jedzą czipsy o smaku octu winnego,
+1Wy patrzycie jak ktos kto nie ma tesli
Ja juz tesle mam i jestem zadowolony wiec spieszyc sie nie musze.
Jak finansowanie nie przejdzie to zwracają te 1200zł.Mam pytanie - jak wyglada teraz proces weryfikacji dokumentow leasingowych na firme przy ofertach 0% 3 i 0,99% Y? Multirent podobno juz nic nie przyjmuje mailowo zapytan/ofert/dokumentow, tylko bezposrednio dzialamy przez strone Tesli. Czy moge Was prosic o wyjasnienie ? Nie chcialbym zaplacic karta 1200 zl, a pozniej uzyskac informacje, ze leasing nie przejdzie. Bede wdzieczny za rozpisanie lub wytlumaczenie.
Dokładnie. Nie będziesz stratny. Trwa to, trochę, ale zwracają.Jak finansowanie nie przejdzie to zwracają te 1200zł.
Rezerwujesz samochód na stronie tesli, a nastepnie wypełniasz wniosek na stronie SCM. Wszystkie dokumenty dołączasz do wniosku i czekasz na decyzje.Mam pytanie - jak wyglada teraz proces weryfikacji dokumentow leasingowych na firme przy ofertach 0% 3 i 0,99% Y? Multirent podobno juz nic nie przyjmuje mailowo zapytan/ofert/dokumentow, tylko bezposrednio dzialamy przez strone Tesli. Czy moge Was prosic o wyjasnienie ? Nie chcialbym zaplacic karta 1200 zl, a pozniej uzyskac informacje, ze leasing nie przejdzie. Bede wdzieczny za rozpisanie lub wytlumaczenie.
Trzeba się naprawdę postarać, żeby nie dostać zgody. Można to wtedy nawet potraktować jako wskazówkę od losu, że faktycznie nie powinno się kupować tego auta 😅
Czy ktoś już przeprocesował leasing 0,99% i faktycznie jest to aktualna oferta?
Przejdz do konfiguratora, wybierz jaką chcesz teslę, kliknij na ZAPISZ konfiguracje, podaj numer telefonu i email, czekaj na telefon on przedstawiciela, wszystko Ci wyjaśni lub wyśle propozycję leasingu.Mam pytanie - jak wyglada teraz proces weryfikacji dokumentow leasingowych na firme przy ofertach 0% 3 i 0,99% Y? Multirent podobno juz nic nie przyjmuje mailowo zapytan/ofert/dokumentow, tylko bezposrednio dzialamy przez strone Tesli. Czy moge Was prosic o wyjasnienie ? Nie chcialbym zaplacic karta 1200 zl, a pozniej uzyskac informacje, ze leasing nie przejdzie. Bede wdzieczny za rozpisanie lub wytlumaczenie.