Leasing 0,99% ?

wxwx78

Fachowiec
Jak dzieci chcą coś kupić teraz-zaraz to im mówię że spokojnie - zawsze będzie lepsza promocja :)
Jak Ci się nie śpieszy, to poczekaj. Może dłużej, może krócej, ale trafisz na odpowiedni moment

EU07

Zadomawiam się
Wy patrzycie jak ktos kto nie ma tesli ;)
Ja juz tesle mam i jestem zadowolony wiec spieszyc sie nie musze.
+1

W powietrzu wisi założenie, że albo ktoś nie ma żadnego auta, albo że ma jakieś wysłużone, nudne TDI, które za chwilę się rozleci...

Kto był napalony lub musiał pilnie wymienić auto, ten już kupił Junipera w I lub II kwartale. Reszcie widocznie się nie spieszy i spokojnie może poczekać do września, aż wyjaśni się co z nową baterią i wersją Performance. Będą też premiery u konkurencji. Na auta innych producentów często czeka się pół roku, a Teslę kupuje się niemal od ręki, więc nawet jeśliby poczekać teraz 2 miesiące, to i tak może okazać się, że ostatecznie będzie szybciej niż u innej marki.

Poza tym, pomimo swoich fantastycznych właściwości użytkowych, Juniper to nie jest typowe auto do pracy, tylko taki fajniejszy tatuśkowóz. Zakup takiego pojazdu rzadko kiedy jest pilny, to raczej fanaberia, a te zwykle mogą poczekać. Zresztą, chyba mało kto rozważający nowe auto z salonu za ćwierć miliona (nawet jeśli w leasingu) jest na tyle przyparty do muru, żeby nie mieć żadnej alternatywy.

kubatar

Pionier e-mobilności
Kto jezdzi wysluzonym, 20 letnim paskiem lub golfem w tedeku ten raczej nie kupi nowej Tesli za 200k. Pewnie się rozglada za jakąś używaną Toyotą w hybrydzie a za 5 lat może używana Teslą.
Sprzedaż nowych aut to głównie przedsiębiorcy a tacy raczej nie jeżdżą rozlatujacym się tedekiem chyba ze nie biorą aut w leasing

Hekamiah

Nowy na Forum
Mam pytanie - jak wyglada teraz proces weryfikacji dokumentow leasingowych na firme przy ofertach 0% 3 i 0,99% Y? Multirent podobno juz nic nie przyjmuje mailowo zapytan/ofert/dokumentow, tylko bezposrednio dzialamy przez strone Tesli. Czy moge Was prosic o wyjasnienie ? Nie chcialbym zaplacic karta 1200 zl, a pozniej uzyskac informacje, ze leasing nie przejdzie. Bede wdzieczny za rozpisanie lub wytlumaczenie.

ElementBN

Zadomawiam się
Mam pytanie - jak wyglada teraz proces weryfikacji dokumentow leasingowych na firme przy ofertach 0% 3 i 0,99% Y? Multirent podobno juz nic nie przyjmuje mailowo zapytan/ofert/dokumentow, tylko bezposrednio dzialamy przez strone Tesli. Czy moge Was prosic o wyjasnienie ? Nie chcialbym zaplacic karta 1200 zl, a pozniej uzyskac informacje, ze leasing nie przejdzie. Bede wdzieczny za rozpisanie lub wytlumaczenie.
Jak finansowanie nie przejdzie to zwracają te 1200zł.

wxwx78

Fachowiec

macieeq

Fachowiec
Trzeba się naprawdę postarać, żeby nie dostać zgody. Można to wtedy nawet potraktować jako wskazówkę od losu, że faktycznie nie powinno się kupować tego auta 😅

Czy ktoś już przeprocesował leasing 0,99% i faktycznie jest to aktualna oferta?

bajtus1992

Zadomawiam się
Rezerwujesz samochód na stronie tesli, a nastepnie wypełniasz wniosek na stronie SCM. Wszystkie dokumenty dołączasz do wniosku i czekasz na decyzje.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Trzeba się naprawdę postarać, żeby nie dostać zgody. Można to wtedy nawet potraktować jako wskazówkę od losu, że faktycznie nie powinno się kupować tego auta 😅

Czy ktoś już przeprocesował leasing 0,99% i faktycznie jest to aktualna oferta?
Przejdz do konfiguratora, wybierz jaką chcesz teslę, kliknij na ZAPISZ konfiguracje, podaj numer telefonu i email, czekaj na telefon on przedstawiciela, wszystko Ci wyjaśni lub wyśle propozycję leasingu.

Moja przykładowa oferta, możesz też pisać do [email protected]

Attachments

• MY_SR GREY_30000_5lat_1%.pdf
    1,2 MB · Liczba wyświetleń: 15