Leasing

motorolapl

Zadomawiam się
tak z nim
ale on chyba ma za duzo zgloszen i nie ogarnia
dzis napisalem do innych kontaktów, zeby uruchomic leasing gdzie indziej
ja akurat kupuje 3jkę

PiotrS

Posiadacz elektryka
Santader L. tak jak pewnie i inne ma rejonizację, tak więc najprościej na WWW u nich zrobić zapytanie ofertowe i ktoś z Twojej części kraju się odezwie.
Tylko się nie pomyl i szerokim łukiem od Santander Consumer.
S.L. to bank, a S.C. to taki "bocian" od leasingu.
A co jest nie tak z Santander Consumer?
Zamierzam wziąć od nich leasing.

karol.kar

Pionier e-mobilności
A co jest nie tak z Santander Consumer?
Zamierzam wziąć od nich leasing.
(tam każdy ma jakieś minusy, ale Ci to już przeginają z ilością negatywów)

Pamiętaj, że zanim podpiszesz papiery to Ci każdy będzie obiecywał cuda-wianki i jak by tylko mógł to na klęczkach z Tobą do Lichenia pójdzie i odda Ci swój ostatni posiłek.
W większości firm ten czar pryska jak tylko podpiszesz i polecą wpłaty. Wycofać się nie tak prosto bo kary umowne itp.

Ja zanim podpisałem z Sandander Leasing to przez miesiąc robiłem analizy, czytałem podpytywałem znajomych co mieli w innych bankach leasingi itd.

Dla przykładu mam od 15 lat konto prywatne i firmowe w mBank, chciałem też leasing na Teslę. Po otrzymaniu oferty, coś prosiłem o zmiany to dostałem. Przy kolejnej prośbie o zmianę kalkulacji już się nie odezwali: dzwoniłem, pisałem i cisza - ofertę mieli dobrą. Tak więc ich olałem skoro klienta mają w d..pie przed podpisaniem to co dopiero po podpisaniu. Takich przykładów mógłbym Ci mnożyć z całego miesiąca moich analiz wiele.

Na forum elektrowozu wystarczająco dużo podałem już zalet dlaczego wybrałem ten leasing, a nie inny, nie chce mi się tego pisać po raz kolejny.
Poszukaj sobie.
I żeby nikt tu sobie nie myślał, że pracuję dla nich, albo mam jakieś powiązania- mam tam tylko leasing, a ponieważ jestem zadowolonym klientem to polecam.

PiotrS

Posiadacz elektryka
OK, o żadnej firmie leasingowej chyba nie ma dobrej opinii ;)
To ankieta z forum ogólnego, a jak jest wśród posiadaczy Tesli, którzy z nimi kupili auto? Też nie polecacie?

xhonet

Zadomawiam się
Dzisiaj z ciekawości poprosiłem o ofertę bezpośrednio od doradcy z Tesli, ponieważ chciałem zweryfikować ofertę. O dziwo oferta jest bardzo atrakcyjna i wychodzi mega konkurencyjnie. Zastanawia mnie jedynie Santander Multirent - miał ktoś doświadczenie z tą organizacją?

Załączam tabelę opłat.

Attachments

• Tabela opłat dodatkowych - 5423_TOD-20200423.pdf
    36,8 KB · Liczba wyświetleń: 29

Robert RM

Zadomawiam się
Dzisiaj z ciekawości poprosiłem o ofertę bezpośrednio od doradcy z Tesli, ponieważ chciałem zweryfikować ofertę. O dziwo oferta jest bardzo atrakcyjna i wychodzi mega konkurencyjnie. Zastanawia mnie jedynie Santander Multirent - miał ktoś doświadczenie z tą organizacją?

Załączam tabelę opłat.

Pisałem o tym wcześniej: jak poprosiłem o ofertę bezpośrednio z TESLI to dostałem kontakt z

Grzegorz Szulc

Specjalista ds. Finansowania Pojazdów
( : +48 792 406 169
[email protected]

Santander Multirent to jeszcze jedna firma/spółka?

PiotrS

Posiadacz elektryka
Kurcze, faktycznie trudno się połapać z tymi Santanderami ;)
Ja właśnie Szulcem rozmawiam.

Najnowsze dyskusje