Lepiej wygląda ale czy warto ?

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
hehe, wczoraj zamówiłem. mam 3 dzieci i wkurza włączanie podgrzewania siedzeń z tyłu :) Jednej za ciepło, drugiej za zimno a trzecia sama nie wie czego chce. A stary głaszcze ekran z przodu. Niech sobie sterują same, gorzej że można tym sterować również audio, będzie ciekawie bo jedna to metalówą, druga słucha k-popu a trzecia polskiego pato rapu...

Bronek

Pionier e-mobilności
Też jestem pewien Mam wszystkie robione po pijaku. Przestałem pić po drugim dziecku i żona przestała rodzić. Wniosek oczywisty

Last edited:

lookash_c

Pionier e-mobilności
Też jestem pewien Mam wszystkie robione po pijaku. Przestałem pić po drugim dziecku i żona przestała rodzić. Wniosek oczywisty
I co, teraz nawet szast-prast na szybkiego w garażu nie strzelisz?
Piwa oczywiście ;-P

viallos

Pionier e-mobilności
hehe, wczoraj zamówiłem. mam 3 dzieci i wkurza włączanie podgrzewania siedzeń z tyłu :) Jednej za ciepło, drugiej za zimno a trzecia sama nie wie czego chce. A stary głaszcze ekran z przodu. Niech sobie sterują same, gorzej że można tym sterować również audio, będzie ciekawie bo jedna to metalówą, druga słucha k-popu a trzecia polskiego pato rapu...
Chyba też zamówię... podoba mi się. A która wersję wziąłeś 7 czy 8 cali i skąd zamawiałeś?

To faktycznie leci z Australii czy może jednak jest coś takiego na Aliexpress za pół ceny?

skyactivwalker

Pionier e-mobilności

viallos

Pionier e-mobilności
@skyactivwalker ale to wygląda na ubogą wersję tego co @Bronek pokazał.
Jak miałbym coś zakładać to coś co ma swój niezależny player/apki które działaja podczas podróży.
Choć zastanawiam się czy to wygodne takie patrzenie w dół podczas jazdy z tylnych siedzeń :unsure:

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
@skyactivwalker ale to wygląda na ubogą wersję tego co @Bronek pokazał.
Jak miałbym coś zakładać to coś co ma swój niezależny player/apki które działaja podczas podróży.
Choć zastanawiam się czy to wygodne takie patrzenie w dół podczas jazdy z tylnych siedzeń :unsure:
Właśnie mi chodziło żeby było ubogie :) dzieci i tak mają telefony i słuchawki :)