Lidl, Kaufland, Biedronka...

Ev3

Pionier e-mobilności
W Tychach to samo. I odbiłem się wczoraj od ładowarki bo nawet jakbym chciał to appka Kauflandu odmawiała zalogowania xD
Mogli by to wyłączenie połączyć z informacją jak się ładować, jakąś naklejką na ładowarce czy coś.
A oni po prostu wyłączyli i żądają karty rfid, czort wie jakiej.....

chess_m

Posiadacz elektryka
W Tychach to samo. I odbiłem się wczoraj od ładowarki bo nawet jakbym chciał to appka Kauflandu odmawiała zalogowania xD
Odinstalowanie i ponowne zainstalowanie apki powinno pomóc. Przynajmnie u mnie pomogło.
Tj. widzę w apce okoliczne kauflandowe ładowarki i nawet ich stan (dotępne/niedostępne). Przed re-instalacją próba wejścia w e-mobility powodowała błąd.

Last edited:

ClassicGOD

Leaf on the wind
Odinstalowanie i ponowne zainstalowanie apki powinno pomóc. Przynajmnie u mnie pomogło.
Tj. widzę w apce okoliczne kauflandowe ładowarki i nawet ich stan (dotępne/niedostępne). Przed re-instalacą próba wejścia w e-mobility powodowała błąd.
Mi wyrzucała "nieznany błąd" podczas próby zalogowania. Pomogło w okienku logowania przeklikanie do polskiej strony Kauflandu (po komunikacie błędu pozwala na wybranie strony kauflandu), i zalogowanie się na niej. Tokeny sesji mają wspólne w appce i na stronie.

cooler

Pionier e-mobilności
Takie pismo udało mi się zdobyć:
1000006509.jpg

Koniec patologii :)
Tanio to już było.

cooler

Pionier e-mobilności

Ev3

Pionier e-mobilności
Mi wyrzucała "nieznany błąd" podczas próby zalogowania. Pomogło w okienku logowania przeklikanie do polskiej strony Kauflandu (po komunikacie błędu pozwala na wybranie strony kauflandu), i zalogowanie się na niej. Tokeny sesji mają wspólne w appce i na stronie.
Przy cenie 2,4 to jest chyba próżny trud.
Są lepsze opcje ładowania.

ClassicGOD

Leaf on the wind
Przy cenie 2,4 to jest chyba próżny trud.
Są lepsze opcje ładowania.
Bardziej chodziło o to że już się ustawiłem pod ładowarką i głupio mi było niepodłączony samochód zostawiać xD