ClassicGOD
Leaf on the wind
W Tychach to samo. I odbiłem się wczoraj od ładowarki bo nawet jakbym chciał to appka Kauflandu odmawiała zalogowania xDW Kaufland Swarzędz to samo.
W Tychach to samo. I odbiłem się wczoraj od ładowarki bo nawet jakbym chciał to appka Kauflandu odmawiała zalogowania xDW Kaufland Swarzędz to samo.
Mogli by to wyłączenie połączyć z informacją jak się ładować, jakąś naklejką na ładowarce czy coś.W Tychach to samo. I odbiłem się wczoraj od ładowarki bo nawet jakbym chciał to appka Kauflandu odmawiała zalogowania xD
Odinstalowanie i ponowne zainstalowanie apki powinno pomóc. Przynajmnie u mnie pomogło.W Tychach to samo. I odbiłem się wczoraj od ładowarki bo nawet jakbym chciał to appka Kauflandu odmawiała zalogowania xD
Mi wyrzucała "nieznany błąd" podczas próby zalogowania. Pomogło w okienku logowania przeklikanie do polskiej strony Kauflandu (po komunikacie błędu pozwala na wybranie strony kauflandu), i zalogowanie się na niej. Tokeny sesji mają wspólne w appce i na stronie.Odinstalowanie i ponowne zainstalowanie apki powinno pomóc. Przynajmnie u mnie pomogło.
Tj. widzę w apce okoliczne kauflandowe ładowarki i nawet ich stan (dotępne/niedostępne). Przed re-instalacą próba wejścia w e-mobility powodowała błąd.
Gotówką?!
Pewnie jakieś kupony do apki w kasie można kupić gotówką?Gotówką?!
Przy cenie 2,4 to jest chyba próżny trud.Mi wyrzucała "nieznany błąd" podczas próby zalogowania. Pomogło w okienku logowania przeklikanie do polskiej strony Kauflandu (po komunikacie błędu pozwala na wybranie strony kauflandu), i zalogowanie się na niej. Tokeny sesji mają wspólne w appce i na stronie.
A kartą nie można kupić takich kuponów? Patrz stacje ABB.Pewnie jakieś kupony do apki w kasie można kupić gotówką?
Bardziej chodziło o to że już się ustawiłem pod ładowarką i głupio mi było niepodłączony samochód zostawiać xDPrzy cenie 2,4 to jest chyba próżny trud.
Są lepsze opcje ładowania.