Moi drodzy, wraz ze znajomym poważnie rozważamy zakup łącznie dwóch sztuk Lucida Air. Jestem po rozmowie z przedstawicielami Lucida w Monachium. Klimat rozmowy jest bardzo dobry. Wstępnie jesteśmy umówieni na cały dzień testowania na 8 września 2025 r. Lucid bardzo indywidualnie podchodzi do klienta (mamy zaproszenie na obiad, pokaz auta, całodzienną jazdę po mieście, autostradzie itd.). Wychodzę z założenia że im potencjalnie większy będzie wolumen zamówienia tym większe zniżki dostaniemy. Jesteśmy zainteresowani zniżkami nie mniejszymi niż 25% na wersję Pure i ponoć uzyskanie takiego rabatu lub większego, zwłaszcza pod koniec roku jest realne. Jeśli zatem ktoś z Was jest niezobowiązująco, lecz poważnie zainteresowany dołączeniem do naszej póki co niewielkiej wirtualnej grupy zakupowej, to proponuję aby skonfigurował sobie Lucida w konfiguratorze niemieckiego Lucid DE i przesłał mi swoją konfigurację do wyceny na mojego prywatnego maila, którego podam po uprzednim prywatnym kontakcie za pośrednictwem tego forum. Można w ciemno odjąć od ceny podstawowej te 25%, ale będziemy walczyć o więcej!