Łukasz Bąk z caroseria prywatnie kupił TM3

Pepek

Posiadacz elektryka
ja mam RWD HL (SR) i od 30.10.2023 (odebrany) mam już 8900 km w tym 2x Wawa, 2x Łodź, teraz w marcu znowu do Łodzi jadę. Da się.
Pewnie, że się da, u mnie w 10 m-cy 33k km, a w Y RWD to jeszcze mniejszy zasięg niż w TM3. Trasy to i Eurotrip (Niemcy, Holandia, Belgia, Niemcy) i kilkadziesiąt razy Trójmiasto-Śląsk.

ypl

Pionier e-mobilności
ale to tak z premedytacją czy tak wyszło?
Trochę z premedytacją, a trochę tak wyszło. Szukaliśmy mieszkania, najlepiej na starówce w jakimś nie dużym włoskim miasteczku, było kilka kandydatów, bliskość suc przeważyła nad wyborem tego konkretnego, ale na siłę bym się nie pchał do kiepskiego mieszkania na zadupiu byle blisko do suc.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Trochę z premedytacją, a trochę tak wyszło. Szukaliśmy mieszkania, najlepiej na starówce w jakimś nie dużym włoskim miasteczku, było kilka kandydatów, bliskość suc przeważyła nad wyborem tego konkretnego, ale na siłę bym się nie pchał do kiepskiego mieszkania na zadupiu byle blisko do suc.
ciekawe z socjologicznego punktu widzenia ;) dzięki za info. wydaje się, że jakość jaką zapewnia suc daje niejako większe poczucie bezpieczeństwa ale może się mylę :)

ypl

Pionier e-mobilności
Ja na majówkę (tydzień) też się wybieram.
My wyruszamy jak tylko rok szkolny się skończy, czyli 22 czerwca wyjazd, nocleg po drodze w wiedniu i docelowo via s. giovanni, garda, italy, niedaleko osteria silvestro i hotel silvestro.

ypl

Pionier e-mobilności
ciekawe z socjologicznego punktu widzenia ;) dzięki za info. wydaje się, że jakość jaką zapewnia suc daje niejako większe poczucie bezpieczeństwa ale może się mylę :)
Czy ja wiem. Chcemy zwiedzić całe Włochy, w tym roku zamierzamy zrobić północ, miałem do wyboru kilka pięknych przestronnych mieszkań w rejonie jaki nas interesował, więc potem dołożyłem jeden parametr - SUC. Wtedy z tych kilku zostało jedno, taka normalna procedura wybierania, wbijamy parametry jakie nas interesują i zawężamy wybór. SUC dodałem na samym końcu, jak już miałem listę TOP5 kandydatów.