konrad.zielinski
Posiadacz elektryka
To jest po to żeby nie musieć za każdym razem ich ręcznie składać gdy np. wjeżdżasz do ciasnego garażu. Zapamiętujesz raz i robi się samo gdy się zbliżasz do wskazanego miejsca.
Masz źle ustawione, u mnie 3 zawsze składa lusterka po wyjściu i zamknięciu drzwi.Na marginesie, to dziwne, że opcja składania lusterek nie działa tak, że złożenie następuje przy zatrzymaniu. Raczej mała szansa, że ktoś będzie potrzebował w trakcie jazdy lusterka składać. Obecna wersja czyni opcję dość mało przydatną, bo na przykład gdy się chce by po zaparkowaniu w centrum handlowym składał lusterka, to nadal trzeba to robić ręcznie, albowiem po zapamiętaniu lokalizacji zrobi to jeszcze zanim się zaparkuje.
Ale tak konkretnie, do czego ci ta lokalizacja jest potrzebna?Tylko co mam źle ustawione, skoro działa tak, jak koledze, który rozpoczął wątek?
Może Ty nie korzystasz z opcji składania lusterek w lokalizacji, tylko masz ustawione składanie po zamknięciu i w każdej lokalizacji Ci składa. Wtedy faktycznie działa po zamknięciu samochodu, ale nie uwzględnia lokalizacji.
To masz dziwne potrzeby, i chyba nie możliwe do ustawienia.Ano do tego, by nie składał lusterek gdzie popadnie, bo nie ma takiej potrzeby.
U mnie lusterka zawsze się składają po zablokowaniu pojazdu - czyli jak się oddalę ~10 metrów. Może to od jakichś opcji zależy, nie pamiętamNa marginesie, to dziwne, że opcja składania lusterek nie działa tak, że złożenie następuje przy zatrzymaniu. Raczej mała szansa, że ktoś będzie potrzebował w trakcie jazdy lusterka składać. Obecna wersja czyni opcję dość mało przydatną, bo na przykład gdy się chce by po zaparkowaniu w centrum handlowym składał lusterka, to nadal trzeba to robić ręcznie, albowiem po zapamiętaniu lokalizacji zrobi to jeszcze zanim się zaparkuje.
Masz włączona opcje składania lusterek. Ale kolega nie chce zawsze składać lusterek automatycznie, a to jest nie możliwe.U mnie lusterka zawsze się składają po zablokowaniu pojazdu - czyli jak się oddalę ~10 metrów. Może to od jakichś opcji zależy, nie pamiętam