boa
Posiadacz elektryka
To może Orlen i inni załapią, że tu też działają prawa rynkowe i jeśli chcą mieć większe obłożdnie ładowarek, to prosto to zrobićTo przez promocje. 🥴
To może Orlen i inni załapią, że tu też działają prawa rynkowe i jeśli chcą mieć większe obłożdnie ładowarek, to prosto to zrobićTo przez promocje. 🥴
Szczecin 90%, później na Orlenie doladowanie za 2.07pln przy 180kW... napisz gdzie ładowałeś ?
Na to liczę!To może Orlen i inni załapią, że tu też działają prawa rynkowe i jeśli chcą mieć większe obłożdnie ładowarek, to prosto to zrobić![]()
Wielkie dzieki, chcialem obejrzec obciazenie greenwaya na gorzowie przy S3 w majowke, bo bede tamtedy dosyc czesto jezdzil. Wydaje sie, ze w godzinach powrotow wszystkie 4 terminale byly dosyc mocno obciazone, ale poza tym - dosyc okazjonalnie. Na ionity w nowogardzie jakis ruch, ale chyba duzo malych sesji, a tak to wolne.Historia ładowania i dostępności stacji ładowania EV
Aplikację umożliwiającą sprawdzenie położenia i historycznego obłożenia ładowarek dostępnych w danych UDT (Urząd Dozoru Technicznego)ev.warszawa.pl
Gdzie to?
Gdzie byłeś na majówce ?
Odpowiem może obrazkowo, bo moje wcześniejsze wypociny wyjazdowe chyba nie zainteresowały nikogo 😉. Wcześniej obawiałem się trochę Włoch w kontekście ładowania, ale okazało się to oczywiście bezsensowne: cały dojazd to SuC bez jakiegokolwiek planowania, a w Apeninach ładowałem się na AC (Enel X) przy okazji kawy, zwiedzania, spaceru, śniadania, spania itp itd - sporo miejscowości ma słupki AC. Campingi też czasem.Gdzie byłeś na majówce ?