Mam takie pytanie nt. Wall Connectora gen.2

tokwi

Pionier e-mobilności
W bardzo wielu przypadkach AI to jedyne rozwiązanie - zbawienie w złożonych procesach.
„Niedasie” w prostych sprawach, to olewanie klienta albo cofnięcie się w rozwoju. Jeśli to drugie to jesteśmy na równi pochyłej.

JareG

Pionier e-mobilności
Dziś dostałem maila z zapytaniem czy kurier czy odbiór osobisty.. dziś, a wysłałem maila z zamówieniem wczoraj? A wszyscy piszą, że kontakt z Teslą taki mocno utrudniony jest.. 🤣

Pozdrawiam

krzyss

Pionier e-mobilności
Dziś dostałem maila z zapytaniem czy kurier czy odbiór osobisty.. dziś, a wysłałem maila z zamówieniem wczoraj? A wszyscy piszą, że kontakt z Teslą taki mocno utrudniony jest.. 🤣

Pozdrawiam
Napisz ze to do Kia ten wallbox, to zobaczymy Czy Ci tak chetnie odpisza 😂

JareG

Pionier e-mobilności
Napisz ze to do Kia ten wallbox, to zobaczymy Czy Ci tak chetnie odpisza 😂
Nie wiem, czy do KIA.. najpewniej będzie sobie leżał i czekał 🤣
.. ale żeby się nie zdekonspirować chyba poproszę Ciebie albo Michała o odbiór :D:D:D - i będzie okazja do spotkania się :geek:

Pozdrawiam

krzyss

Pionier e-mobilności
Nie wiem, czy do KIA.. najpewniej będzie sobie leżał i czekał 🤣
.. ale żeby się nie zdekonspirować chyba poproszę Ciebie albo Michała o odbiór :D:D:D - i będzie okazja do spotkania się :geek:

Pozdrawiam
Dawaj znac, skoczymy na kawe i porownamy sobie bateryjki ;)

JareG

Pionier e-mobilności
No i kupiony (tzn. zapłaciłem 2350 zł) :) Całkiem sprawnie tej Tesli poszło.. :D

Pozdrawiam

JareG

Pionier e-mobilności
Będziesz zadowolony. Uważam że to na rynku najlepsza „ładowarka” patrząc na stosunek jakości do ceny
Zgadza się. Inne podobne to lekko 4k zł a najczęściej to 5k i w górę. Super sprzęt, aż dziw że taki tani.

Pozdrawiam