Materac do spania okazjonalnego

MarcinEV

Posiadacz elektryka
powiem szczerze trochę ręce opadają jak coś takiego się czyta i co lepiej się ktoś wyśpi z napisem tesla??za te pieniadze kupiłbym 3 mega wypasione materace no ale gadżet to gadżet

Ale dlaczego? Nie ma mowy o logo. Po prostu jest fajnie estetycznie wykonany, dopasowany.
Chętnie zapoznam się z Twoimi 3 propozycjami - wrzuć link.

Chris

Posiadacz elektryka
Odnośnie materaca, to taka dobra rada... nie kupujcie dmuchanych na minusowe temperatury, przy próbie rozłożenia i pompowania jak na zewnątrz jest minus 20 st C od razu cały popęka i do śmietnika. Nauczka zaliczona, kupiony później Tescamp piankowy. Rozkładam w 3 minuty, pościel domowa i luksus jak w hotelu :).

Pepek

Posiadacz elektryka
Potwierdzam, od początku mam taki piankowy, składany, pościel z domu i luksus lepszy niż w hotelu (bo materac drogawy, ale porządnej firmy i na wymiar do Tesli Y). A po złożeniu na płasko mieści się w bagażniku i nadal można swobodnie korzystać z tylnej kanapy.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Ja kupiłem Aerogogo. Nie jest piankowy.
Zaleta - mały rozmiar, pompka zintegrowana, dobre wykonanie (popatrz jest w decathlonie za fajne pieniądze).
Co do wygody - spaliśmy w dwie osoby 4 noce. Daje radę, ale hotel to nie jest.
Dla mnie problemem nie jest materac, a fakt, że materac nie leży płasko tylko pod kątem. Fotele nie są idealnie płaskie, czuć że jest spadek w kierunku bagażnika i jest wrażenie że się zsuwasz.

EDIT - już w Deca go nie widzę.

Pepek

Posiadacz elektryka
Ja mam taki jak coś https://evpark.shop/materace/materac-do-tesli-model-y/. Trochę drogi obecnie, rok temu płaciłem mniej i miałem dodatkowe zasłony do szyb w cenie.
Co do spania płasko/pod kątem - pomaga na to obrócenie zagłówków tylnej kanapy w drugą stronę. Tak śpiąc mieliśmy prawie idealnie płasko - na tyle, że żadnego zsuwania nie odczuliśmy.

KrzyCh

Pionier e-mobilności
Ja mam taki jak coś https://evpark.shop/materace/materac-do-tesli-model-y/. Trochę drogi obecnie, rok temu płaciłem mniej i miałem dodatkowe zasłony do szyb w cenie.
Co do spania płasko/pod kątem - pomaga na to obrócenie zagłówków tylnej kanapy w drugą stronę. Tak śpiąc mieliśmy prawie idealnie płasko - na tyle, że żadnego zsuwania nie odczuliśmy
No ale to jest dwa razy drożej niż ten materac od Tesli. I trzynaście razy drożej niż @elektryczna droga pisze.
Stąd moja prośba do @elektryczna droga - badziew za 150 zł też znajduję, ale coś w jakości już nie. 👎

Michal

Moderator
Prędzej mi @kaktus na ręku wyrośnie niż on Ci podeśle sensownego linka...