Mazda MX-30

marcinslk

Zadomawiam się
Hej,

mam na sprzedaż mazdę MX-30.

Rok produkcji: 2021 (rejestracja we wrześniu)
Przebieg: 45k km
Stan: Bezwypadkowy, serwis ASO. Ostatni przegląd ASO w grudniu, w Mazda Anndora. Dokumenty do wglądu.
Gwarancja: 8 lat na baterie.
Wyposażenie: praktycznie najwyższa wersja, kamera 360, nagłośnienie Bose, czujnik martwego pola etc.

Z ważnych informacji to w najbliższym czasie na gwarancji zostanie wymieniony silnik (z poprzedniego słychać bylo taki cichy pisk, z głupa zapytałem w ASO czy to ok i powiedzieli, że silnik trzeba wymienić ;). Na dachu kilka odprysków od kamieni.
Cena do negocjacji.

Tu ogłoszenie: https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/mazda-mx-30-mazda-mx-30-enso-ID6H6kb2.html?isPreview=1

Attachments

• Zrzut ekranu 2025-03-3 o 18.44.59.png
    Zrzut ekranu 2025-03-3 o 18.44.59.png
    1,5 MB · Liczba wyświetleń: 45

C735K1

Zadomawiam się
Jak z zasięgiem? 200km przeleci? Ogólnie mega wyglądające auto dobrze wyposażone chyba wszystko ma co tak naprawdę jest potrzebne.

marcinslk

Zadomawiam się
dzięki!
Co do zasięgu to powiem tak - 200km realne ale tylko jak jest powiedzmy powyżej 8 stopni. Ogrzewanie mocno podnosi zużycie.
Na mieszanym odcinku ostatnio wychodzi mi okolo 18kw/100km, co daje jakieś 170km. W mieście z kolei jeżdzę 5km odcinki (+ korki krakowskie) to i zdarzało się pod 25kw/100km przy zerowych temperaturach. Wiec to masz kolo 120km zasięgu. To mój pierwszy elektryk więc przyznaje, że byłem mocno zdziwiony, zwłaszcza, że pisali, że w mieście mniejsze zuzycie ;) A miasto chyba jest rozumiane jako plynna jazda w granicach 50-70km/h.
Co do mienia - tak, auto ze Szwecji, sam sprowadzalem, lakier oryginal. Tam miał jednego właścicela.
A wyposażenie bardzo komfortowe, środek przyjemny. Jak nie jestem audiofilem to nagłośnienie jest świetne. Drugi rząd siedzeń tylko nie grzeszy ilością miejsca. I jakbym miał szukać na siłę to klapa bagażnika sama się nie zamyka ;) tak to jest wszystko.