Mobilne evse 11 kW do 1500 zł

Cav

Pionier e-mobilności
No kliknij i zobaczysz. Cena nadal taka sama. Tak, wliczone już w cenę, więc nie wiem po co chcesz doliczać dodatkowo.
Fragment na który odpowiedziałeś dotyczył ODliczenia vatu i dochodowego.
Od firmy z Chin tak łatwo tego nie zrobisz.

A jak od 1800 (Zencar) odliczysz 23% vatu i 10% dochodowego, to wychodzi Ci dokładnie ta sama kwota.
A sprzedawca z Polski i gwarancja też w Polsce.

Cav

Pionier e-mobilności
Oczywiście że jest, ale też już w cenie zapewne.
Tyle że sprzedającym i tak będzie chińska firma, więc ew. reklamacje z odsyłaniem do Chin.
I brak możliwości odliczenia vatu w kraju.

Tak mnie kiedyś przewieźli za uchwyt do kabla kupiony na Amazonie.

p0li

Pionier e-mobilności
pomijając wywody kolegów odnośnie cła, gwarancji i płatności następująca informacja 1652336533600.pngzapala u mnie w głowie czerwoną lampkę.
coś może spełniać normę albo jej nie spełniać - nie ma drugiej świeżości jak u Bułhakowa - powyższy zapis znaczy że to EVSE tego nei spełnia i w razie uszkodzenia OBC producent twojego auta może się wypiąć bo używałeś sprzętu niezgodnego z CE

nabrU

Moderator
pomijając wywody kolegów odnośnie cła, gwarancji i płatności następująca informacja View attachment 5108zapala u mnie w głowie czerwoną lampkę.
coś może spełniać normę albo jej nie spełniać - nie ma drugiej świeżości jak u Bułhakowa - powyższy zapis znaczy że to EVSE tego nei spełnia i w razie uszkodzenia OBC producent twojego auta może się wypiąć bo używałeś sprzętu niezgodnego z CE

Nie wspominając o pożarze w domu czy garażu jak takie coś się zapali...