p0li
Pionier e-mobilności
@consigliero a tu jest instrukcja montazu i uzywania kart RFID - poczytaj i pytaj czego nie rozumiesz:
Głównie jakość, bezpieczeństwo, wytrzymałość i wymienne wtyczki + możliwość bezpiecznego przedłużania. Cenowo jak się poszuka to wcale nie wychodzi drożej.Jestem nowy i nie za wiele wiem - jaka jest roznica miedzy Juice Boosterem 2 albo 3 air, a Khonsem 22kw? Przy czym roznica w kosztach jest 4krotna.
To podeslij oferte jesli jeszcze taka jest. JB2 zaczyna sie od 3500 a konczy na 7k. Vs 1400 za tego chinola.Nie widzę tam za bardzo adapterów, niewiele drożej dałem za JB2 z 3 końcówkami.
Nie ma niestety, wykupiłem wszystkie 🙃.To podeslij oferte jesli jeszcze taka jest. JB2 zaczyna sie od 3500 a konczy na 7k. Vs 1400 za tego chinola.
mobilny dawali 1F, niestety jest grymaśny jeśli chodzi o inne auta.Też mam Juice booster i jestem zadowolony.
Początkowo miała być ładowarka od Tesli, ale nie chciałem pruć zamontowanego gniazda siły.
Jak nie Juice booster to może ten mobilny zestaw od Tesli, który jeszcze w zeszłym roku dawali za free, można dokupić końcówki.