Możesz polecić tanie sprawdzone zabezpieczenia? ETI Hager Schneider Electric Legrand? Zależy mi na tanich roznicówkach będzie ich dużo w istalacji.
Jest wielu dobrych producentów. Te marki które wymieniłeś, są jak najbardziej w porządku.
Ja chętnie używam też EATON, jest bardzo OK. Wszystko mają dobrze udokumentowane. W testach działały mi dokładnie według charakterystyki, i mechanicznie też są bardzo porządne
Prawidłowo działały mi też NOARK, mimo że to nowa marka i cena konkurencyjna (oni robią też takie cieńsze wyłączniki 3/4 modułu - czasem niezastąpione w modernizacjach). Mechanicznie są też OK.
W testach nie najlepiej wyszły AD***, mimo że z zewnątrz wyglądały całkiem w porządku. Nie wykrywały przeciążeń tak jak powinny. Nie polecałbym tego do naszych zastosowań przy dużych prądach i długo.
Jeden aparat tej marki (mini-Combo: różnicówka +Bxx / 1 moduł 18mm), po dwukrotnym przeprowadzeniu testu, już nie dawał się włączyć dźwignią

Może z góry zakładali tylko jeden test, przy odbiorze instalacji...
Trzeba też oddać że pełnowymiarowe różnicówki (1F / 3F, 2/4 moduły) tej samej firmy już prawidłowo przechodziły kilkukrotne testy i nie było czego się przyczepić