Aż sprzedaż się ożywi, albo zapasy się wyczerpią - "Finansowanie jest dostępne tylko do wyczerpania zapasów." Osobiście obstawiałbym koniec maja / czerwca.Mnie raczej interesuje ile ta promocja bedzie działać![]()
Albo do konca rokuAż sprzedaż się ożywi, albo zapasy się wyczerpią - "Finansowanie jest dostępne tylko do wyczerpania zapasów." Osobiście obstawiałbym koniec maja / czerwca.
Jeśli tak jest jak mówisz, to oznacza, że są pod murem i jak maja klienta to już godzą się na wszystkoOkazuje się, że jednak można bez GAP, chociaż jeszcze dwa dni temu słyszałem, że albo promocyjne warunki z GAPem, albo oferta standardowa. 🤦♂️
A może kwestia tego czy GAP jest obowiązkowy czy nie, zależy od wkładu własnegoOkazuje się, że jednak można bez GAP, chociaż jeszcze dwa dni temu słyszałem, że albo promocyjne warunki z GAPem, albo oferta standardowa. 🤦♂️
Jeśli można bez gap u nich to ok. A gdzie dokupić gap?Okazuje się, że jednak można bez GAP, chociaż jeszcze dwa dni temu słyszałem, że albo promocyjne warunki z GAPem, albo oferta standardowa. 🤦♂️
Swoje ubezpieczenie zawsze jest z doplata u kazdego. Ale mi Multirent dal ubezpieczenie w bardzo preferencyjnej stawce wiec jak cos to nie naciagaja bardzo 4700 w Warcie i chyba 4500 w Hestii czy gdzies. Za Y 230kzlTeż mocno rozważam TM LR RWD. W sobotę jadę na jazdę próbną. Miałem coś wynająć, ale trochę szkoda mi tej dotacji marnować na wynajem. Programu dopłat już raczej w przyszłości nie będzie to chociaż auto zostanie. Jeśli można bez GAP to jeszcze lepiej. Z tego co wiem można też ubezpieczenie obce (swoje) i to bez dodatkowej opłaty.