Model 3 - finansowanie 0%

cwireq

Posiadacz elektryka
Jest na stałej stopie. Oni mają to w kalkulatorze i nie mogą za bardzo usunąć.

macieeq

Zadomawiam się
Mnie raczej interesuje ile ta promocja bedzie działać:)
Aż sprzedaż się ożywi, albo zapasy się wyczerpią - "Finansowanie jest dostępne tylko do wyczerpania zapasów." Osobiście obstawiałbym koniec maja / czerwca.

krzyss

Pionier e-mobilności
Aż sprzedaż się ożywi, albo zapasy się wyczerpią - "Finansowanie jest dostępne tylko do wyczerpania zapasów." Osobiście obstawiałbym koniec maja / czerwca.
Albo do konca roku :)
Dali promocje zeby ozywic sprzedaz, jak bedzie nadal slaba to bedzie promka.

KrzysztofFly

Moderator
Okazuje się, że jednak można bez GAP, chociaż jeszcze dwa dni temu słyszałem, że albo promocyjne warunki z GAPem, albo oferta standardowa. 🤦‍♂️
A może kwestia tego czy GAP jest obowiązkowy czy nie, zależy od wkładu własnego ;). Trzeba pamiętać, że GAP przede wszystkim ma zabezpieczyć firmę leasingową, a ewentualnie przy okazji również klienta.
Ja mam akurat leasing standardowy, z wpłatą własną 40% i w moim przypadku zaproponowano mi GAP, jednak absolutnie nie nalegano, że muszę go mieć (i nie mam).

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Też mocno rozważam TM LR RWD. W sobotę jadę na jazdę próbną. Miałem coś wynająć, ale trochę szkoda mi tej dotacji marnować na wynajem. Programu dopłat już raczej w przyszłości nie będzie to chociaż auto zostanie. Jeśli można bez GAP to jeszcze lepiej. Z tego co wiem można też ubezpieczenie obce (swoje) i to bez dodatkowej opłaty.

krzyss

Pionier e-mobilności
Też mocno rozważam TM LR RWD. W sobotę jadę na jazdę próbną. Miałem coś wynająć, ale trochę szkoda mi tej dotacji marnować na wynajem. Programu dopłat już raczej w przyszłości nie będzie to chociaż auto zostanie. Jeśli można bez GAP to jeszcze lepiej. Z tego co wiem można też ubezpieczenie obce (swoje) i to bez dodatkowej opłaty.
Swoje ubezpieczenie zawsze jest z doplata u kazdego. Ale mi Multirent dal ubezpieczenie w bardzo preferencyjnej stawce wiec jak cos to nie naciagaja bardzo 4700 w Warcie i chyba 4500 w Hestii czy gdzies. Za Y 230kzl