Model 3 - finansowanie 0%

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Swoje ubezpieczenie zawsze jest z doplata u kazdego. Ale mi Multirent dal ubezpieczenie w bardzo preferencyjnej stawce wiec jak cos to nie naciagaja bardzo 4700 w Warcie i chyba 4500 w Hestii czy gdzies. Za Y 230kzl

Pewnie. Jak stawka dobra to brać. Ja mam pewne inne fajne preferencje, stad nie korzystam z ofert leasingodawców.

cwireq

Posiadacz elektryka
Jak można dać swoj GAP to już w ogole oferty sa MEGA. Ktoś potwierdzi? 150zl/msc GAP to zlodziejstwo

macieeq

Zadomawiam się
Wystarczy zadzwonić na infolinię i dopytać, osobiście dowiedziałem się, że:
- GAP nie jest obowiązkowy, aby skorzystać z promocyjnego finansowania,
- GAP obniża sumę opłat w % (np. 102,61% z GAP, 102,69% bez GAP),
- co ciekawe nie wpływa to na wysokość raty - jest na takim samym poziomie.

cwireq

Posiadacz elektryka
Wystarczy zadzwonić na infolinię i dopytać, osobiście dowiedziałem się, że:
- GAP nie jest obowiązkowy, aby skorzystać z promocyjnego finansowania,
- GAP obniża sumę opłat w % (np. 102,61% z GAP, 102,69% bez GAP),
- co ciekawe nie wpływa to na wysokość raty - jest na takim samym poziomie.
Nie jest obowiązkowy ale jak się nie bierze to i tak coś rośnie skoro rata taka sama. Coś tutaj się nie zgadza w ich wersji.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Nie jest obowiązkowy ale jak się nie bierze to i tak coś rośnie skoro rata taka sama. Coś tutaj się nie zgadza w ich wersji.
Ale jak jest 0% to wówczas rata jest tak sama. Odpadają koszty ubezpieczenia. Ma ktoś telefon na tą infolinię pod ręką ?

macieeq

Zadomawiam się
Ale jak jest 0% to wówczas rata jest tak sama. Odpadają koszty ubezpieczenia. Ma ktoś telefon na tą infolinię pod ręką ?
Zmieniają się wartości w kosztach finansowania / proporcje - sumaryczny koszt samego finansowania (bez gap) się nie zmienia w zł. Najlepiej prosić o dwie oferty - z GAP i bez, wtedy sobie porównać. leasing : y.png

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Rozmawiałem. Faktycznie jest 0%. GAP dobrowolny. Ubezpieczenie własny TAK. Koszty dodatkowe to rejestracja i roczna opłata za obsługę. Załączam tabelę. (dotyczy modelu 3).

Attachments

• Tabela+Opłat+Dodatkowych+dla+umów+aktywowanych+od+1+stycznia+2025.pdf
    134,2 KB · Liczba wyświetleń: 34