[email protected] to kontakt z SMS ktory dostalem od Tesli po jezdzie testowej, szybko odpisuje i wie ocb z 0%Napisałem w ich formularzu w tamtym tygodniu i zero odzewu. Jak to zrobiłeś?
[email protected] to kontakt z SMS ktory dostalem od Tesli po jezdzie testowej, szybko odpisuje i wie ocb z 0%Napisałem w ich formularzu w tamtym tygodniu i zero odzewu. Jak to zrobiłeś?
No aż sam poprosiłem o kalkulację. Przy 21% wkładu własnego, 59rat i 22% wykupu, oprocentowanie 0% daje ratę 1730zl brutto. GAP nieobowiązkowy, ale te dodatkowe 123zl/msc raczej znośne.
View attachment 27990
Jest o czym mysleć xd
Bezpośrednio do Grzegorz Szulc uderzyłem i kalkulacja w 30min przyszłaNapisałem w ich formularzu w tamtym tygodniu i zero odzewu. Jak to zrobiłeś?
kurde jak pytałem babki z leasingu o to czy będę musiał zrobić weksel in blanco którego nie chce to powiedziała, że nie czyli mnie oszukała 😡Nie zgadzają się.
To odpuszczacie dofinansowanie/finansowanie czy podpisujecie ten weksel?Jeżeli Ci się uda to mieć na piśmie to super, będziemy mieli podstawę żeby nam też się zgodzili. Jak na razie nikomu nie udzielili zgody.
Ja bym podpisał. Co mi grozi jak się coś złego stanie przez te 2 lata?To odpuszczacie dofinansowanie/finansowanie czy podpisujecie ten weksel?