autorus
Posiadacz elektryka
Ale jak jest 0% to wówczas rata jest tak sama. Odpadają koszty ubezpieczenia. Ma ktoś telefon na tą infolinię pod ręką ?
Ale jak jest 0% to wówczas rata jest tak sama. Odpadają koszty ubezpieczenia. Ma ktoś telefon na tą infolinię pod ręką ?
Zdarzają się bardzo nieliczne wyjątki. Np. BNP nie miał opłaty za zewnętrzne ubezpieczenie gdy miałem u nich leasing w 2022-23 roku. Przeanalizowałem tabelę opłat SCM, i po rozmowie z przedstawicielem wychodzi że też nie ma 🤔 BTW, dostałem od nich propozycję za 3740 za taką „gołą” polisę.Swoje ubezpieczenie zawsze jest z doplata u kazdego.
Nie jest źle. Właściwie trzeba tylko uważać, żeby nie łapać za dużo fotoradarów, poza tym tabela wygląda ok.Rozmawiałem. Faktycznie jest 0%. GAP dobrowolny. Ubezpieczenie własny TAK. Koszty dodatkowe to rejestracja i roczna opłata za obsługę. Załączam tabelę. (dotyczy modelu 3).
Ja już mam podpisaną umowę i czekam na datę dostawy. Są jeszcze egzemplarze gotowe do odbioru więc można sprawę zamknąć w tydzień od zamówienia.Potwierdzam, że nie trzeba GAP w Santanderze ale zapytam czy dostał ktoś już decyzję leasingu i ma datę odbioru auta?
Ja już mam podpisaną umowę i czekam na datę dostawy. Są jeszcze egzemplarze gotowe do odbioru więc można sprawę zamknąć w tydzień od zamówienia.
Taki ze mnie fanboyWidzę drugi HL u Ciebie. 👍
Napisałem w ich formularzu w tamtym tygodniu i zero odzewu. Jak to zrobiłeś?No aż sam poprosiłem o kalkulację. Przy 21% wkładu własnego, 59rat i 22% wykupu, oprocentowanie 0% daje ratę 1730zl brutto. GAP nieobowiązkowy, ale te dodatkowe 123zl/msc raczej znośne.
View attachment 27990
Jest o czym mysleć xd