Model 3 - finansowanie 0%

Pedr

Posiadacz elektryka
Swoje ubezpieczenie zawsze jest z doplata u kazdego.
Zdarzają się bardzo nieliczne wyjątki. Np. BNP nie miał opłaty za zewnętrzne ubezpieczenie gdy miałem u nich leasing w 2022-23 roku. Przeanalizowałem tabelę opłat SCM, i po rozmowie z przedstawicielem wychodzi że też nie ma 🤔 BTW, dostałem od nich propozycję za 3740 za taką „gołą” polisę.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Tak na marginesie. Dziś jeździłem Trójką. No muszę przyznać, że jest to świetny samochód. Dobrze się prowadzi. Cichy. Niskie zużycie energii. Fajne zawieszenie. Coś zupełnie innego niż mój Y. Wziąłem też nowego Y i tutaj zaskoczenie - wg mnie oprócz nowych gadżetów i face liftu czułem się zupełnie jak w moim Y z 40k przebiegu. Trójka świetna.

umcus

Pionier e-mobilności
Rozmawiałem. Faktycznie jest 0%. GAP dobrowolny. Ubezpieczenie własny TAK. Koszty dodatkowe to rejestracja i roczna opłata za obsługę. Załączam tabelę. (dotyczy modelu 3).
Nie jest źle. Właściwie trzeba tylko uważać, żeby nie łapać za dużo fotoradarów, poza tym tabela wygląda ok.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Ja już mam podpisaną umowę i czekam na datę dostawy. Są jeszcze egzemplarze gotowe do odbioru więc można sprawę zamknąć w tydzień od zamówienia.

Widzę drugi HL u Ciebie. 👍

Pedr

Posiadacz elektryka
Widzę drugi HL u Ciebie. 👍
Taki ze mnie fanboy ;) Ja i żona będziemy mieli takie same auta – zero marudzenia, zero kombinowania. Nie będzie już przestawiania samochodów rano - który samochód biorę? Ten, który stoi pierwszy na podjeździe. A to, że w Tesli nic nie trzeba ustawiać, ma sprawę ułatwić. Taki jest plan :D

cwireq

Posiadacz elektryka
No aż sam poprosiłem o kalkulację. Przy 21% wkładu własnego, 59rat i 22% wykupu, oprocentowanie 0% daje ratę 1730zl brutto. GAP nieobowiązkowy, ale te dodatkowe 123zl/msc raczej znośne.
1747161606239.png
Jest o czym mysleć xd

autorus

Posiadacz elektryka
No aż sam poprosiłem o kalkulację. Przy 21% wkładu własnego, 59rat i 22% wykupu, oprocentowanie 0% daje ratę 1730zl brutto. GAP nieobowiązkowy, ale te dodatkowe 123zl/msc raczej znośne.
View attachment 27990
Jest o czym mysleć xd
Napisałem w ich formularzu w tamtym tygodniu i zero odzewu. Jak to zrobiłeś?

Najnowsze dyskusje