Model 3 - finansowanie 0%

solik

Pionier e-mobilności
Wysoki wykup to Drivalia ktora nalezy do CredtiAgricole ale z oferty ktora ja dostalem to wychodzi prawie 110% a nie deklarowane 4 na stronie

churro

Zadomawiam się
A czy CA to nie czasami EFL?

A co do cesji: pytałem się przedstawiciela, z którym realizowałem umowę i stwierdził, że nie powinno być problemu. Ale z drugiej strony również twierdził, że GAP jest obowiązkowy więc wiarygodność ma u mnie niewielką.
Nie kojarzę co to EFL ale leasing w CA udzielany jest przez Drivalia, ja w obu ofertach (Santander i CA) dostałem propozycję bez GAP, miesięczna rata wychodzi tyle samo.

bano92

Zadomawiam się
Ja niby już miałem podpisywać umowę z Santanderem ale jeszcze jutro rano zadzwonię do Credit Agricole z pytaniem czy udostępniają cesję AC bo czym więcej patrzę na taki weksel in blanco tym bardziej się martwię. Podobno jest pełno spraw gdzie taki weksel trafił w niepowołane ręce a sąd nic nie sprawdzał tylko od razu akceptował i komornik zabierał cały majątek.
Cały majątek? To weksel nie jest do tej konkretnej kwoty?

solik

Pionier e-mobilności
Wraz z wekslem sporządzana jest deklaracja wekslowa, która określa m.in. numer umowy oraz wysokość przyznanego dofinansowania. Dzięki temu weksel in blanco jest ograniczony do kwoty udzielonej dotacji.