Model 3 - finansowanie 0%

Teslomaniak

Nowy na Forum
Jest to mój pierwszy post na forum, zatem wszystkich serdecznie witam.

Ja również zdecydowałem się na ten promocyjny leasing.
Tutaj mam od razu pytanie. Zamówienie złożyłem niemal tydzień temu, podpisałem już umowę leasingową, ale do teraz nie otrzymałem numeru VIN ani choćby przybliżonego terminu odbioru samochodu... Czy są na forum osoby, które również nie otrzymały jeszcze numeru VIN? Wydawało mi się, że promocyjne warunki miały dotyczyć samochodów, które zostały już wyprodukowane i są już albo na terenie naszego kraju albo do niego zmierzają.

churro

Zadomawiam się

Tutaj mam od razu pytanie. Zamówienie złożyłem niemal tydzień temu, podpisałem już umowę leasingową, ale do teraz nie otrzymałem numeru VIN ani choćby przybliżonego terminu odbioru samochodu... Czy są na forum osoby, które również nie otrzymały jeszcze numeru VIN? Wydawało mi się, że promocyjne warunki miały dotyczyć samochodów, które zostały już wyprodukowane i są już albo na terenie naszego kraju albo do niego zmierzają.
Nie, promocja jest na wszystkie 3. Jedyne wymaganie (które pani z SCM powiedziała, że nikt nie sprawdza) to odbiór w ciągu 5 dni od udostępnienia odbioru.

wxwx78

Zadomawiam się
Mam nadzieję, że zachowałeś umiar w tym przeklinaniu i że zrobiłeś to po 22:00 ;)
ta, byłem bardzo grzeczny jak klikałem ;)

wxwx78

Zadomawiam się

cytat z kreatora:
"0.00% RRSO dla Modelu 3 jest dostępne tylko dla wniosków o finansowanie złożonych od 30 kwietnia 2025 r. Tesla poinformuje Cię o dacie udostępnienia pojazdu. Aby skorzystać z tej oferty, należy odebrać samochód w ciągu 7 dni od daty udostępnienia pojazdu. Finansowanie jest dostępne tylko do wyczerpania zapasów."

Promka jest od 30.04 , zamówienie złożyłeś jak trwa(ła), więc się łapiesz. Zresztą to umowa jest wiążącą.
Tak z innej paki to jestem ciekaw co się stanie, jak ktoś auto odbierze później niż po 7 dniach ;-)

churro

Zadomawiam się
Promka jest od 30.04 , zamówienie złożyłeś jak trwa(ła), więc się łapiesz. Zresztą to umowa jest wiążącą.
Tak z innej paki to jestem ciekaw co się stanie, jak ktoś auto odbierze później niż po 7 dniach ;-)
Napisałem 2 wpisy wyżej co się stanie wedle tego co powiedziała mi pani z SCM ;)

Najnowsze dyskusje