Model 3 - finansowanie 0%

solik

Pionier e-mobilności
ale masz mozliwosc weksla, to, ze ktos sie boi, to inna sprawa

swoja droga ostatnie afery z InPostem pokazuja, ze wiekszosc kurierow w InPost podpisalo na siebie weksel

podziwiam wasz entuzjazm i brak zrozumienia dzialania wewnetrznych procedur korporacyjnych :) w szczegolnosci wiare w to, ze zglaszanie czegokolwiek na jakakolwiek infolinie cokolwiek zmienia - zgloszenie trafia do kolejki Answered i potem Closed po paru dniach i nikt o tym nie bedzie nawet pamietal

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
A ja boleję, że tyle lat od upadku PRL, miliardy dotacji od UE na rozwój organizacji pozarządowych, a ludzie nadal myślą jak homo sovieticus.

Presja zawsze ma sens, jak się nie uda tutaj, to pewnie gdzieś indziej już tak, lub następnym razem. To my kształtujemy naszą rzeczywistość.

Trzymam za Was kciuki, choć nie mam leasingu, ale kto wie, może kiedyś z tego skorzystam.

konrad.zielinski

Posiadacz elektryka
Mnie to szczególnie nie rusza; podpiszę i się szczególnie nie boję. Natomiast jest to zawracanie głowy, do którego inne leasingi nie zmuszają, co jest ich przewagą konkurencyjną, a na to SCM już musi patrzeć. A otwieranie i zamykanie ticketów bez pobierania opłat administracyjnych to też są koszty operacyjne, więc taka masowa presja moim zdaniem powinna działać.

Last edited: