Model 3 - finansowanie 0%

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja jeszcze nie miałem okazji zapłacić, a już jestem trochę zaniepokojony.

Od prawie dwóch tygodni nie mogę skontaktować się z handlowcem, z którym załatwiałem leasing. Piszę do niego maile – brak odpowiedzi. Dzwonię – odrzuca połączenia.

Kontaktowałem się z infolinią – bardzo miłe Panie, ale mówią, że w sprawie umowy mam się kontaktować bezpośrednio z handlowcem, bo nie widzą jej w systemie (mimo że została podpisana i z tego, co widzę, płatność już poszła). Nie nastraja to zbyt pozytywnie…
Napisz skarge na ogolnego maila.

umcus

Pionier e-mobilności
Prawdopodobnie skończy się, jak się skończy ;) W przypadku Y konkretnie, to do wyczerpania zapasów. Pożyczyć Ci szklaną kulę? :)
Tak serio, w samej Tesli jeszcze tego nie wiedzą.

CyanAppl16

Posiadacz elektryka
Do wyczerpania zasobów... A to znowu zależy od zainteresowania ludzi. Strzelam ze przez wakacje powinna być dostępna.
Mam nadzieje, ze uda mi sie wreszcie zamowic na poczatku czerwca :)

Prawdopodobnie skończy się, jak się skończy ;) W przypadku Y konkretnie, to do wyczerpania zapasów. Pożyczyć Ci szklaną kulę? :)
Tak serio, w samej Tesli jeszcze tego nie wiedzą.
Tak, chetnie skorzystam xD

umcus

Pionier e-mobilności
Mam nadzieje, ze uda mi sie wreszcie zamowic na poczatku czerwca :)
Od razu widać duszę prawdziwego hazardzisty :)
Tak, chetnie skorzystam xD
Haha :) IMHO, nawet jak się nie załapiesz, to kwestia czasu i znowu będzie taka promocja, pytanie tylko czy za kwartał czy pod koniec roku, ale na pewno się kiedyś pojawi.

Rafalski

Posiadacz elektryka
Ja szczerze jestem ciekaw jaki ta akcja promocyjna miała odzew. Ja oczywiście dałem się "złapać" i uważam ją za dobra ofertę. Niestety uważałem też, że moja stara trojka rwd była warta 228 tyś :D co szybko się zweryfikowało. Patrząc na to, że w Polsce elektryki mają średnią reputacje, wchodzimy w okres wakacyjny, wydaje mi się, że trochę się promka utrzyma.

CyanAppl16

Posiadacz elektryka
Ja szczerze jestem ciekaw jaki ta akcja promocyjna miała odzew. Ja oczywiście dałem się "złapać" i uważam ją za dobra ofertę. Niestety uważałem też, że moja stara trojka rwd była warta 228 tyś :D co szybko się zweryfikowało. Patrząc na to, że w Polsce elektryki mają średnią reputacje, wchodzimy w okres wakacyjny, wydaje mi się, że trochę się promka utrzyma.
Ja też uważam, że to dobra oferta, bo jest kilkukrotnie lepsza od tego co jest aktualnie dostępne w innych bankach :)

solik

Pionier e-mobilności

ja oddalem 3 z najmu w marcu, wzialem KIA na przetrzymanie bo docelowo chcialem 3HL i wykorzystac dotacje ale nie uwazalem ze obecna oferta jest ok.. 0% mnie przekonalo, tym razem na minimum 5 lat (poprzednio mialem 3 lata)