Model 3 - finansowanie 0%

Waldek

Nowy na Forum
Taycan ma tak potężny spadek wartości, że jeśli nie przeraża Cię serwis Porsche, a docenisz walory auta, to używki są w super cenach z tego co kojarzę i być może fajna alternatywa. Parę osób ma tu TM3p i Taycan, może pomogą
Akurat też zależy mi na gwarancji;). Eksploatacyjnie taycan by mnie zjadł bo jednak chętnie bym sobie kilka track day rocznie objechał. No i tesla ma fajne zaplecze jeżeli chodzi o części torowy know how jak np Unplugged Perfromance czy MPP. Ioniq5N w polskiej cenie to smutny żart trochę.

wxwx78

Fachowiec
Dzwoniłem do salonu i potwierdzili, że auto musi być odebrane najdalej w poniedziałek. Niestety nie mają wersji, która mnie interesuje.
no to po promocji. Nie ma szans by ktoś , do poniedziałku, miał ogarnięte finansowe i tablice, robiąc zamówienie, nawet, dziś.. Ale promocje są, były i będą, więc głowa do góry

Waldek

Nowy na Forum
no to po promocji. Nie ma szans by ktoś , do poniedziałku, miał ogarnięte finansowe i tablice, robiąc zamówienie, nawet, dziś.. Ale promocje są, były i będą, więc głowa do góry
Może przedłuża finansowanie, a może dadzą jeszcze coś lepszego;). Trochę mi się smutno zrobiło, że się nie załapię no cóż będę dalej musiał jeździć moim wspaniałym niemieckim spalinowym pojazdem premium co 2-3tys km walczyć z awariami a co 5tys z wyciekami oleju ze skrzyni lub silnika ;)