Ten koleś ma w ogóle bardzo mierne pojęcie na temat jazdy autem z tego co widzę na filmieTen koleś jest zawsze zachwycony - nie kojarzę aby kiedykolwiek skrytykował Teslę.
Ten koleś ma w ogóle bardzo mierne pojęcie na temat jazdy autem z tego co widzę na filmieTen koleś jest zawsze zachwycony - nie kojarzę aby kiedykolwiek skrytykował Teslę.
Na tor to może nie, tak pierwszego dnia, ale bankowo bym wypróbował wszystkie opcje dynamiki jazdyCzy ja jestem dziwny, i jakbym dostał TM3P 2024 to od razu wziąłbym ją na tor i wycisnął ostatnie soki ?
Przecież aż się prosi o jakiś PERFORMANCE test
Aj tam, wygrzać baterie trzeba xDNa tor to może nie, tak pierwszego dnia, ale bankowo bym wypróbował wszystkie opcje dynamiki jazdy![]()
Pójdę o krok dalej, typ jest ogólnie zawsze zadowolony ze wszystkiego.Ten koleś jest zawsze zachwycony - nie kojarzę aby kiedykolwiek skrytykował Teslę.
i żyje mu się dzięki temu lepiejPójdę o krok dalej, typ jest ogólnie zawsze zadowolony ze wszystkiego.
super, ze masz takie zapędy. chyba powoli trzeba szykować osobny wątek TMP3 HL użytkowanie żeby w jednym miejscu były wszystkie spostrzeżenia na ten temat. czekamy na solidne testyZ kronikarskiego obowiązku![]()
Ja zamówiłem już adapter OBD, także taksuper, ze masz takie zapędy. chyba powoli trzeba szykować osobny wątek TMP3 HL użytkowanie żeby w jednym miejscu były wszystkie spostrzeżenia na ten temat. czekamy na solidne testyw stylu performance
![]()
A jaki ten adapter zamówiłeś?Ja zamówiłem już adapter OBD, także tak![]()