Zarejestrowałem dzisiaj.Pierwsza rejestracja nowego M3P w Polsce czy ktoś mnie ubiegł? 15:50
Byle do odbioru...
View attachment 18403
Podobno nie ma jeszcze danych homologacyjnych w Polsce wprowadzonych. Pani musiała wpisywać wszystko ręcznie, a i tak jakiś problem był z mocą, ponieważ takich danych nie ma w certyfikacie zgodności.
View attachment 18404
Głupio byłoby wpisać 65kW, ale może wtedy ubezpieczenie tańsze![]()
czyli 627 KM - gratulujęZarejestrowałem dzisiaj.
Mam zdaje się wpisaną moc maksymalną 461 kW, dobrze czytam?
Czyli tak jak wcześniejczyli 627 KM - gratulujęczyli do dowodu wpisują zsumowaną max moc obu silników
Jak wrażenia jakościowe made in USA? Macałeś inne Tesla MiC i MiG? Jakieś porównainie?Zarejestrowałem dzisiaj.
Mam zdaje się wpisaną moc maksymalną 461 kW, dobrze czytam?
Performance dla EU są z Chin.Jak wrażenia jakościowe made in USA? Macałeś inne Tesla MiC i MiG? Jakieś porównainie?
Ja chętnie bym się pozbył mojej 3LR i jedyne co by mnie bawiło w tej chwili to 3P HL... Ale trochę się boję, bo moja mada in Freemont to była tragedia jeżeli chodzi o spasowanie i awaryjność...Pozostałe RWD i LR dla mnie mają za miękkie, nie tak precyzyjne jak kiedyś zawieszenie.
Możesz rzucić zdjęcia spasowania szyb na dachu oraz połączenia drzwi przy górnej listwie oraz przy błotnikach? Także zdjęcie szyb od góry do dołu przy słupku B... Jestem ciekaw jak teraz składają.
Kolega zarejestrował, ale nie posiada. W PL chyba jeszcze nikt nie odebrał.Jak wrażenia jakościowe made in USA? Macałeś inne Tesla MiC i MiG? Jakieś porównainie?
Ja chętnie bym się pozbył mojej 3LR i jedyne co by mnie bawiło w tej chwili to 3P HL... Ale trochę się boję, bo moja mada in Freemont to była tragedia jeżeli chodzi o spasowanie i awaryjność...Pozostałe RWD i LR dla mnie mają za miękkie, nie tak precyzyjne jak kiedyś zawieszenie.
Możesz rzucić zdjęcia spasowania szyb na dachu oraz połączenia drzwi przy górnej listwie oraz przy błotnikach? Także zdjęcie szyb od góry do dołu przy słupku B... Jestem ciekaw jak teraz składają.
Mam do nich kilkadziesiąt km, w dodatku zbyt często ich widziałem przez ostatnie 3 lata, więc mam awersję.Możesz podjechać do Salonu i zobaczyć na placu jak wyglądają.
A masz to w aplikacji?Odbiór w czwartek. Podobno gotowy, ale terminy były dostępne dopiero od czwartku.
Dzień po dacie z faktury - nie ma tragedii. Za zwłokę będzie drugie 20k km ładowania?![]()