Model 3 performance właśnie dropnął

lvlthn

Pionier e-mobilności
Lawety to firmy zewnętrzne, a samochody mogą stać na placu i moga byc gdzieś w środku, ze środka nagle ich nie wezmą bo muszą do PL.
Rozumiem, nie czepiam się, staram się podpowiedzieć od strony petenta xD

Czekamy czekamy

KrzysztofFly

Moderator
Chyba lepiej jakby wszystkim dali termin 31.06 i z zaskoczenia zaproszali na wcześniejszy termin odbioru
(taki prosty zabieg, ciekawe czemu go nie stosują)
Może dlatego, że czerwiec ma tylko 30 dni ;)

cooler

Pionier e-mobilności
Uwielbiam ich auta ale obsługę pozakupowa już nie bardzo
I módl się żeby auto było dobrze złożone, bo ja tak nie miałem i Tesla kojarzy mi się jako auto z którym 3 lata bujam się z serwisem i ciągle coś nie działa albo naprawiając jedno psują drugie.

Hubciak

Zadomawiam się
I módl się żeby auto było dobrze złożone, bo ja tak nie miałem i Tesla kojarzy mi się jako auto z którym 3 lata bujam się z serwisem i ciągle coś nie działa albo naprawiając jedno psują drugie.
Mam już jedna i byłem bardzo zadowolony z zakupu i serwisu. A że serwis otworzył się w Katowicach to zdecydowałem się na wymianę z LR na Performance :D

kower

Fachowiec
Nie mieliście problemów z rejestracją auta ? Leasing złożył dokumenty w piątek i do dziś nie ma dowodu i tablic - wydział komunikacji w Poznaniu. Do tej pory szło to zawsze sprawnie co oni tam znowu zracjonalizowali ???
W Gdańsku jedyny "problem" to trwająca ponad 40 minut rejestracja. Ciekawe czy już wpisali nową M3P do bazy homologacji.