Dlatego, że iPhone jest najlepszyTeraz wszyscy nie wiedzieć czemu idą w iPhone, których jest jak psUF.
Tylko nie ID.Buzz, w tym samochodzie nic sie nie zgadza.Pod koniec roku może rusza zamowienie ID.Buzz
Aktualizacja. Mój sprawdzony agent od leasingu z najlepszymi ofertami chyba nie ma już mocy przerobowych i działa zbyt wolno, gdybym odrazu uderzył do innego to może dziś już bym miał zarejestrowane auto a tak to Tesla straszy mnie że mam jutro na własny koszt i we własnym zakresie odebrać auto na lawecie bo inaczej stracę gwarancję ceny. I rzeczywiście według umowy zamówienia mogą nie wydać auta w październiku. Być może szykuje sie jakaś aktualizacja ceny z powodu kursu USD
Jak komuś zależy na czasie i ma dobrą sytuację finansową to od rzucenia tematu na stół do podpisania umowy(nie licząc czasu na zapoznanie się z nią) możnaby się wyrobić w 30 minut nie wychodząc z domu w BNP z Opti Finance
Mozesz zdradzic jakie masz parametry leasingu teraz?Aktualizacja. Mój sprawdzony agent od leasingu z najlepszymi ofertami chyba nie ma już mocy przerobowych i działa zbyt wolno, gdybym odrazu uderzył do innego to może dziś już bym miał zarejestrowane auto a tak to Tesla straszy mnie że mam jutro na własny koszt i we własnym zakresie odebrać auto na lawecie bo inaczej stracę gwarancję ceny. I rzeczywiście według umowy zamówienia mogą nie wydać auta w październiku. Być może szykuje sie jakaś aktualizacja ceny z powodu kursu USD
Jak komuś zależy na czasie i ma dobrą sytuację finansową to od rzucenia tematu na stół do podpisania umowy(nie licząc czasu na zapoznanie się z nią) możnaby się wyrobić w 30 minut nie wychodząc z domu w BNP z Opti Finance
Mnie bardzo wkurzają te oferty leasignu jeden da wykup 1% inny 0,1% i już to zaburza porównanie dlatego polecam ten kalkulator i obliczenie RRSO leasinguMozesz zdradzic jakie masz parametry leasingu teraz?
Ja planuje w pezyszlym miesiacu ogarnac temat.