Kombinują,, że trudno nadążyć. Jako fan nie mylić z fanbojem Tesli bo reszta producentów to jedzie oo staremu lub bardzo drogo, kolejny raz mnie Tesla zaskoczyla pozytywnie.
Trójka w obecnej formie i pewnie Ygrek za moment, zyskują na komforcie.
Zacierają się też różnice przy do tej pory dużych dysproporcjach cen.
Dla fanu kupuje sie Performance, Plaida i np, XP dla dwojga jak u mnie np
. Z rozsądku Y i S LR. Rodzina pakowność, dystans itp
Dla oszczednosci Trójkę SR
I wszystkie bawią, to jest ciekawe w Tesli nie ma złych modeli i wersji.
W Xsie, jak nie potrzeba go jako furgonetki lub nie jest się sporym beneficjentem 500/800+, to 6 miejsc jest najfajniejsze, ze wzgledu na poczucie przestrzeni.
Wszyscy co zaglądają do auta są zdziwieni ile jest w nim miejsca
Dla 5 osob to full komfort (najlepiej ma ta w ostatnim rzędzie) . W 6cioro luda też spoko jazda.
Bóg który mi dał rozum, by w Niego nie wierzyć, ustami żony sprawil mi przyjemność, jakkolwiek to pojmujemy, ale akurat tu nimi oświadczyła, że mam nie brać Ski LR a właśnie Xsa.
Dawali tylko Plaidy, to nie popepnilem błędu brania np 5 miejsc, bo tak bym wybrał (kasa i nawyk).
Niby czasem lekko upierdliwe automatyczne otwieranie, bo jest opór gdy robimy to ręcznie, jest mało potrzebne, ale muszę przyznać super wygodne . Szczegolnie zamykanie pedałem hamulca. I domykanie warto mieć! Dziwne ze w S nie dali?
Te wszystkie powyższe moje wynurzenia kieruję do tych co mają wątpliwości czy S czy X?
Brać Xsa.
Czy w okolicy 2 czy 2,5 do setki, czy 550 czy 600km w papierach to nie ma praktycznego znaczenia.
Oczywiście to rada dla tych co się wahają. Nie każdemu pasuje SUV nie za bardzzo suwowaty i nie zapiękny samochód ,
Ja wybralem dla jaj dla falconow i tego zamykania. Jedno i drugie nam sie podoba i jest praktyczne w naszym przypadku.
Bujajcie sie z tym sami, bo to najfajniejszy czas..