Potwierdzam - byłem pierwszym testowym przypadkiem w PKOleasing. Przeszło, dostałem kasę, podobno lecą dalej z wstecznymi.Podobno PKO Leasing uruchomił wsteczne aneksowanie do programu. Czy ktos moze potwierdzić?
Napisałem reklamacje do SC Multirent. Ciekawe co odpiszą.
Dzięki za infoDostałem informację od Santander Multirent, że od 13.03 będzie możliwość uzyskania wstecznego dofinansowania. Dostałem nawet uzupełniony wniosek do podpisu, z adnotacją aby odesłać do nich dopiero po 13.03.
Nareszcie!!!!!!!!!!!Dostałem informację od Santander Multirent, że od 13.03 będzie możliwość uzyskania wstecznego dofinansowania. Dostałem nawet uzupełniony wniosek do podpisu, z adnotacją aby odesłać do nich dopiero po 13.03.
Potwierdzam, w końcu SCM uruchamia wsteczną ścieżkę dla moj elektryk. Od 13.03 można składać wnioski.:》Dostałem informację od Santander Multirent, że od 13.03 będzie możliwość uzyskania wstecznego dofinansowania. Dostałem nawet uzupełniony wniosek do podpisu, z adnotacją aby odesłać do nich dopiero po 13.03.
W sierpniu miałeś już podpisana umowę z BOŚ czy dopiero zacząłeś wtedy zabawę w składnie wniosku.my dalej nic - VW leasing, czekamy na kasę już od bodaj sierpnia...