Mój elektryk dla firm/JDG ścieżka leasing - wsteczna możliwość uzyskania dopłaty

Rafael

Nowy na Forum
Podobno PKO Leasing uruchomił wsteczne aneksowanie do programu. Czy ktos moze potwierdzić?
Napisałem reklamacje do SC Multirent. Ciekawe co odpiszą.

Michal

Moderator
Podobno PKO Leasing uruchomił wsteczne aneksowanie do programu. Czy ktos moze potwierdzić?
Napisałem reklamacje do SC Multirent. Ciekawe co odpiszą.
Potwierdzam - byłem pierwszym testowym przypadkiem w PKOleasing. Przeszło, dostałem kasę, podobno lecą dalej z wstecznymi.

Jusand

Posiadacz elektryka
Dostałem informację od Santander Multirent, że od 13.03 będzie możliwość uzyskania wstecznego dofinansowania. Dostałem nawet uzupełniony wniosek do podpisu, z adnotacją aby odesłać do nich dopiero po 13.03.

Rafael

Nowy na Forum
Dostałem informację od Santander Multirent, że od 13.03 będzie możliwość uzyskania wstecznego dofinansowania. Dostałem nawet uzupełniony wniosek do podpisu, z adnotacją aby odesłać do nich dopiero po 13.03.
Nareszcie!!!!!!!!!!!

Husar

Nowy na Forum
Potwierdzam, w końcu SCM uruchamia wsteczną ścieżkę dla moj elektryk. Od 13.03 można składać wnioski.:》

sebsek

Posiadacz elektryka
my dalej nic - VW leasing, czekamy na kasę już od bodaj sierpnia...
W sierpniu miałeś już podpisana umowę z BOŚ czy dopiero zacząłeś wtedy zabawę w składnie wniosku.
Ja mam umowę podpisaną przez BOŚ w dniu 14.02 i kasy brak :(