tokwi

Pionier e-mobilności
ta naklejka i tak jest przyklejona niezgodnie z warunkami umowy o dofinansowanie.
powinno być na klapie nad lub obok rejestracji ew. błotniki lub drzwi.
Niejednoznacznie jest z tymi drzwami, gdyż może być po dowolnej stronie drzwi, więc pewnie i od środka.

Piernik

Posiadacz elektryka
Auto odebrane, pierwsze ładowanie na SuC za mną, naklejkę Arval dał białą i na szybie, w mojej ocenie słabe miejsce bo zasłania mi trochę drogi we wstecznym lusterku (fotka załączona)
Nie dość że słabe o brzydko przyklejone z tymi bąblami ;(
I miejsce nie zgodne z wytycznymi ;)
Ale Gratulować Odbioru !!! ;)

solik

Pionier e-mobilności
To naklejal jakis mietek od spraw beznadziejnych.. auta inpostu dostawcze maja przezroczyste naklejki z dotacja a tez Arval :)

Info od Arvala

Przed wydaniem auta niestety my musimy tą naklejkę nakleić. Jeżeli jest źle naklejona to może się Pan do nas zwrócić po wydanie kolejnej i umieścić na jednym z wyznaczonych miejsc.

Last edited:

JareG

Pionier e-mobilności
(...) naklejkę Arval dał białą i na szybie
Mam nadzieję, że klej na tej naklejce jest równie gówniany jak sama naklejka - bo pacnęli Ci ją na ogrzewanie szyby.. i oby przy odklejaniu coś się nie uszkodziło.

Pozdrawiam

wacu

Zadomawiam się
Przy odbiorze auta z placu zwróćcie uwagę na lakier, u mnie mega dużo mikrorys i 3 pomniejsze rysy. Będę to reklamować, jak i samą naklejkę oraz sposób wydania auta na miejscu (bardzo słaba obsługa klienta).

Halczyn

Zadomawiam się
A wpisales te rysy w protokole odbiorczym?

Halczyn

Zadomawiam się
@wacu opowiedz jak mozesz,
Mysle , ze to cenna lektura dla potomnych