Pamiętaj że ar al byl jeszcze kilka dni temu* white labelem dla kii, więc wysoce prawdopodobne, że samochody były zarejestrowane do planu sprzedażowego, i tak musiał zostać wydana, bardziej opłacało się wydać je przed wypłatą dotacji.
* Kilka dni temu w hyundaiu zakonczyl sie okres panowania zielonych, oficjalnie finansującym jest mleasing,
Zobaczymy co przyniosą zmiany, ja przez dwa lata współpracuje z m leasingiem, ale tylko i włącznie ze względu na to że handlowiec nigdy nie daje dupy. To jedyny człowiek który organizacji który tam daje radę, bardzo dużo zależy tam od czynnika ludzkiego, wynagrodzenie jest raczej niegodziwe, lub nie ma go wcale. Zabawne że nazywają te produkty (mrv) które sprzedajemy, wysokomarzowymi.
Z drugiej strony z nimi umowe od lat, więc trudno dzisiaj ocenić czy oferta hyundai A będzie dobra czy podła, oraz na jak długo tam zagoszczą.
Jesli jeden handlowiec weźmie od ciebie twój nip, to jesteś już jego niewolnikiem, inny handlowiec nie podejmuje tego tematu.
Problematyczne, bo czasem zgłaszają się do mnie ludzie, którzy mają problem w tej organizacji, a ja rozkładam ręce, bo chciałbym pomóc bezinteresownie*, ale się nie da, bo system blokuje. Ch8jj, że przypisany do Ciebie handlowiec, który sprzedał Ci auto, nie odbiera od Ciebie telefonu... jesteś już jego
*wiadomo, że jak się komuś pomoże, to potem coś kupi, albo kogoś przyśle na zakupy
Nie wiem jak będzie u dealerów. Pewnie jak w Volvo, nie będzie przypisania do salonu.
Dla mnie w sumie spoko, bo skończy się patologia że arval ma lepsze ceny na stronie niż dealer w salonie,
Benzynowe hyundaie/kije postrzegam jako auta raczej dla osób które nie lubią motoryzacji
elektryczne może się przyjmą na guru 😀
Jak wypada taki hyundai Kia w stosunku do Tesli?