Właśnie tak. Myślę, że na tym można dać sobie spokój - oni będą mieli w razie czego przypałoni sa wlascicielami
Właśnie tak. Myślę, że na tym można dać sobie spokój - oni będą mieli w razie czego przypałoni sa wlascicielami
U mnie też nie było karty, sam wyrabiałemJa nie dostalem zadnej karty ale tez o niej nie wspominalem bo mam GW wlasnego
a czytales umowe? Musisz miec fakture na dotacje bo inaczej Ci dotacja nie przysluguje. Dotacja jest do OW.Dzwonilem tam dzisiaj i w tej sprawie, nic mi sie nie zgadza, dotacja nie powinna byc fakturowana maja wyjaznic i zrobic korekte
No to co innego niz napisales. Dotacja musi byc fakturowana. Plus jjeszcze oplata transferowa to tez na Ciebie oficjalnie musi byc zafakturowane.Tak czytalem. Ale nie pownna byc fakturowana w ten sposob czyli na jednym dokumencie gdzie nie wiesz ile masz faktycznie przelać. Do tego odejmujac 50% vatu nie zgadza mi sie to co oni przeslali
Mialem auto w arvalu tam sie wszyscy zwalniaja i jest masakra zeby cos wyjasnic. Ja w koncu nie zaplacilem faktury i zadzialalo bo sie odezwali i w 1 dzien zrobili co trzeba i wystawili korekty.Tak dokladnie. Poki co mam niby zaplacic to co wynika z czynszu z tej fv. Zastanawiam sie jak i kiedy znajac arvala wyjasnia te kwestie