gim-kg

Pionier e-mobilności
Nie wiem skąd Arval wziął tę opcję z tylną szybą? W warunkach dofinansowania jest jasno określone gdzie może być umieszczona naklejka.
Umieszczenie naklejki na karoserii pojazdu określone jest w umowie w jednym ze wskazanych poniżej miejsc:
1) tylna klapa bagażnika nad tablicą rejestracyjną
2) tył pojazdu obok tablicy rejestracyjnej, na jej wysokości
3) po prawej lub lewej stronie samochodu na drzwiach przednich,, w górnej części drzwi
4) po prawej lub lewej stronie samochodu, na przednim nadkolu w jego górnej części

Quba88

Posiadacz elektryka
Nie wiem skąd Arval wziął tę opcję z tylną szybą? W warunkach dofinansowania jest jasno określone gdzie może być umieszczona naklejka.
Umieszczenie naklejki na karoserii pojazdu określone jest w umowie w jednym ze wskazanych poniżej miejsc:
3) po prawej lub lewej stronie samochodu na drzwiach przednich,, w górnej części drzwi
4) po prawej lub lewej stronie samochodu, na przednim nadkolu w jego górnej części
Ja mam umowę poza arvalem i nie mam wskazanego miejsca. Gdzie masz to w warunkach dofinansowania podane?

solik

Pionier e-mobilności
Umowa moze byc negocjowana indywidualnie miedzy firma leasingowa a BOS wiec pewnie i tak bylo tutaj.

Master

Fachowiec
Odebrałem wczoraj Ioniq5. Odbiór w Łodzi szybko i bez problemów. Naklejka przezroczysta klejona do szyby tak, że myślałem, że jej nie ma w ogóle więc bardzo spoko;) w zestawie karta paliwowa BP. Ponoć BP pracuje nad tym, aby odpalała też ładowarki, ale kiedy to się okaże. Wersja 73 AWD.
To leasing czy najem długoterminowy ?

Master

Fachowiec
Dokładnie ! Nie wiem co oni z ta szyba

solik

Pionier e-mobilności
Dokładnie ! Nie wiem co oni z ta szyba
Indywidualne ustalenie z BOS Bankiem, na umowie z zalacznikiem dotacji sa pod tym podpisy.. czym sie przejmowac skoro oni sa wlascicielami, sami czesto je nakleili i podstawili elektroniczna umowe z takim zapisem :)