Pozostaje czekac ale sraka sie robi z tego niezla. Pytanie czy ich pocisnal BOS bo w zwiazku ze zmiana wladzy maja szukac pieniedzy czy to inicjatywa Arvala.
Nie wiem o co tu chodzi, a w szczególności nie wiem o co chodzi Arvalowi, że wysyła ten załącznik do swoich Klientów po czasie jego złożenia, a nie przed. Sam dokument to raczej formalność, wręcz bzdura.Dzwonie do BOSia.
Tak, tez mi sie tak wydaje. Byc moze ich telemetria zrobila ich w bambuko albo zalogowala do /dev/null i nie maja czego podstawic do BOS wiec sobie wymyslili, ze klienci nie podeslali wymaganego dokumentu (ktory w sumie nigdzie nie jest wskazany jako powod do zwrotu - wszystko kreci sie wokol przebiegu, ubezpieczenia i stanu pojazdu)
Napisalem rowniez do BOS I NFOSiGW - w pierwszym na skrzynke moj.elektryk@ ale nie wiadomo czy ona nadal istnieje, zwrotki nie ma.
Oczywiscie juz nie ma podpisywania sie pod mailami w Arvalu - w tym wypadku jest Dzial
Arval to stan umysłu- dzisiaj dostałem wezwanie do zwrotu dotacji. Nie wydaje mi się, żebym nie spełnił warunków jej utrzymania. Czy ktoś również otrzymał taki miły list od Arvala?