Jac3k

Posiadacz elektryka
odejmij ubezpieczenie i opony :)
Spoko, Wartość samochodu 220tys a raty w Arvalu 140tys z limitem 20tys na rok. Zobacz sobie ile kosztują używane Tesle na rynku wtórnym. Zostajesz po 3 latach z niczym. Podejrzewam, że powyższa oferta nie zawiera wszystkich opłat. Jeszcze coś tam dojdzie dodatkowo.

solik

Pionier e-mobilności
Mi chodzi o polski salon, zobaczymy za 2-3 lata jak u nas bedzie to wygladac, poki co PZU nie podziela entuzjazmu w wycenach w drugim roku :)

Jac3k

Posiadacz elektryka
Mi chodzi o polski salon, zobaczymy za 2-3 lata jak u nas bedzie to wygladac, poki co PZU nie podziela entuzjazmu w wycenach w drugim roku :)
Na pewno będą duzo tańsze niż na zachodzie. Bedziemy exporterem używanych Tesli. 🙈

krzyss

Pionier e-mobilności
Spoko, Wartość samochodu 220tys a raty w Arvalu 140tys z limitem 20tys na rok. Zobacz sobie ile kosztują używane Tesle na rynku wtórnym. Zostajesz po 3 latach z niczym. Podejrzewam, że powyższa oferta nie zawiera wszystkich opłat. Jeszcze coś tam dojdzie dodatkowo.
Nigdy nie mialem nic w najmie, ale to musi byc bardzo smutne..
- kochanie choc wyskoczymy na weekend do Wenecji
- nie mozemy, skonczyl mi sie limit km
😂

solik

Pionier e-mobilności
no wiadomo, dodatkowo codziennie rano przybijasz piatke z przedstawicielem firmy wynajmujacej :)

solik

Pionier e-mobilności
nic nic, odjezdzamy od tematu statusu wnioskow w Arvalu, o formie finansowania bylo juz mowione wiec nie ma sensu w to brnac i smiecic :D

Najnowsze dyskusje