odejmij ubezpieczenie i oponyCzekaj, czy ja dobrze liczę…?
Jako osoba fizyczna w ciągu trzech lat musiałbym zapłacić im 112 000 zł i oddać im samochód po tych 3 latach?
odejmij ubezpieczenie i oponyCzekaj, czy ja dobrze liczę…?
Jako osoba fizyczna w ciągu trzech lat musiałbym zapłacić im 112 000 zł i oddać im samochód po tych 3 latach?
Spoko, Wartość samochodu 220tys a raty w Arvalu 140tys z limitem 20tys na rok. Zobacz sobie ile kosztują używane Tesle na rynku wtórnym. Zostajesz po 3 latach z niczym. Podejrzewam, że powyższa oferta nie zawiera wszystkich opłat. Jeszcze coś tam dojdzie dodatkowo.odejmij ubezpieczenie i opony![]()
W polsce takich nie maZobacz sobie ile kosztują używane Tesle na rynku
Zobacz sobie fajnego dealera od którego ludzie sprowadzali do Polski. Masz tu ceny referencyjne do sprawdzenia utraty wartości.W polsce takich nie ma
Na pewno będą duzo tańsze niż na zachodzie. Bedziemy exporterem używanych Tesli. 🙈Mi chodzi o polski salon, zobaczymy za 2-3 lata jak u nas bedzie to wygladac, poki co PZU nie podziela entuzjazmu w wycenach w drugim roku![]()
Nigdy nie mialem nic w najmie, ale to musi byc bardzo smutne..Spoko, Wartość samochodu 220tys a raty w Arvalu 140tys z limitem 20tys na rok. Zobacz sobie ile kosztują używane Tesle na rynku wtórnym. Zostajesz po 3 latach z niczym. Podejrzewam, że powyższa oferta nie zawiera wszystkich opłat. Jeszcze coś tam dojdzie dodatkowo.
Co masz na myśli? Chyba nie złapałem.no wiadomo, dodatkowo codziennie rano przybijasz piatke z przedstawicielem firmy wynajmujacej![]()