ANDY

Nowy na Forum
Odbiór w Dawidach pod Warszawą, dealer MM Cars, wersja RWD.

Ostatni wniosek do BOŚ poszedl 28 stycznia, umowę dotacji i wynajmu podpisałem 10 marca.
Mój do BOŚ wysłany11 lutego no i czekam teraz na ARVAL - 18.03 dostałem potwierdzenie z NFOSIGW że jest decyzja i środki przekazali do BOŚ

Halczyn

Zadomawiam się
Odebrałem dzisiaj ec4, samo wydanie czystość samochodu rozmowa z pracownikiem bez zarzutu. Z dwóch rzeczy których nie rozumiem: Dali mi naklejkę do naklejenia od wewnątrz logicznym miejscem jest Tylna Szyba która jest przyciemniane.
Podczas wnioskowania Auto dostałem informację że na wyposażeniu są dwa kable : evse i type 2. A tu tylko shitowate evse od citroena. Oczywiscie wyslalem im info

p0li

Pionier e-mobilności
Podczas wnioskowania Auto dostałem informację że na wyposażeniu są dwa kable : evse i type 2. A tu tylko shitowate evse od citroena. Oczywiscie wyslalem im info

Ktos zapomnial albo chcial przyoszczedzic

solik

Pionier e-mobilności
Testowka miala kabel type 2 wiec ktos pewnie nim ladowal i nie wlozyl

Jutro odbieram Tesle i mam nadzieje ze tez bede sam mogl nakleic a nie jak u @wacu biale, krzywo i na srodku :D

Halczyn

Zadomawiam się
Ja dostalem do samonaklejenia. Co ciekawe bok arvala mowi, zebym naklei na tyl i bedzie okej, bo spelnia wykogi programu

Halczyn

Zadomawiam się
Jak to nakleje to raczej nic nie bedzie widac

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    1,8 MB · Liczba wyświetleń: 28

Halczyn

Zadomawiam się
Nie wiem tylko skad wziac taka przezroczystą naklejkę na błotnik, pewnie odpowiedź brzmi "Od Arvala", ale obawiam się, ze moze nie być to takie łatwe;)

zwora

Nowy na Forum
Odebrałem dzisiaj ec4, samo wydanie czystość samochodu rozmowa z pracownikiem bez zarzutu.
A czy kontaktowali się z Tobą, żeby umówić odbiór, czy sam zrobiłeś pierwszy krok? Ja mam termin niby w okolicach 30.03, samochód już zarejestrowany i nikt nie dzwoni/nie pisze. A muszę sobie zarezerwować cały dzień na ten odbiór, bo muszę jakoś dojechać do Warszawy i z niej wrócić z ładowaniem po drodze (jestem z Krakowa), więc muszę to jakoś uwzględnić w swoim grafiku z wyprzedzeniem i nic innego na ten dzień nie planować. Już pisałem na BOK Arvala, ale miła pani mi odpisała, żeby czekać na kontakt. Czy odbiór miałeś na ul. Krakowskiej w Warszawie? Może lepiej dzwonić bezpośrednio do salonu?

Last edited:

Halczyn

Zadomawiam się
A czy kontaktowali się z Tobą, żeby umówić odbiór, czy sam zadałeś sobie trud? Ja mam termin niby w okolicach 30.03, samochód już zarejestrowany i nikt nie dzwoni/nie pisze. A muszę sobie zarezerwować cały dzień na ten odbiór, bo muszę jakoś dojechać do Warszawy i z niej wrócić z ładowaniem po drodze (jestem z Krakowa), więc muszę to jakoś uwzględnić w swoim grafiku z wyprzedzeniem i nic innego na ten dzień nie planować. Już pisałem na BOK Arvala, ale miła pani mi odpisała, żeby czekać na kontakt. Czy odbiór miałeś na ul. Krakowskiej w Warszawie? Może lepiej dzwonić bezpośrednio do salonu?
Tak, przy Krakowskiej w Warszawie. I tez zanim sie tam dobilem tzn do dzialu, ktory wydaje te auta to minelo ze 2 dni, Arval nie chcial zdradzic kontaktu do nich. Wrzucam Ci kontakt na pm