jakniejatokto

Posiadacz elektryka
U mnie nowa faktura jest na samą ratę miesięczną z pełną jej kwotą do zapłaty (opłatę transferową miałem już na poprzedniej fakturze i ją zapłaciłem). Zobaczymy co będą chcieli pobrać poleceniem zapłaty..

solik

Pionier e-mobilności
Tez dostalem fakture za rate plus oplate transferowa

Napisalem maila ale pewnie mam przelac gola rate bez tej oplaty tak jak bylo z rozliczeniem dotacji

aktualizacja - mam oplacic sam czynsz za pojazd bez oplaty transferowej.

Mogliby to opisywac na fakturze bo BOK pewnie ciagle odpisuje na te same pytania :)

Halczyn

Zadomawiam się
Dostałem drugą fakturę , kontaktowałem się z BOK, dostałem info, ze mam zapłacić 50% vat z opłaty transferowej. Każda fv to matematyka, nie rozumiem, czemu nie mogą napisać wprost "zapłać tyle i tyle"

Halczyn

Zadomawiam się
Testuje chyba juz kazdy kanal Arvala- sprzedaz, bok i likwidacje szkod- kilka dni temu przerysowany zderzak nie z mojej winy, zobacze jak dziala ten dzial.

olejek

Zadomawiam się
Jak wygladacie z odbiorem aut z Arvala? Ja kolejny raz mam przesuniety odbior. Teraz jest poczatek czerwca :) na ta chwile tylko roznica 6 miesiecy od pierwszego terminu. Kia ev6

solik

Pionier e-mobilności
To raczej nie stricte Arval co problemy salonow ze stockiem i swirowanie importera

pmlody

Pionier e-mobilności
Myli.
Wiadomo, że wynajem nie opłaca się jako sposób nabycia samochodu.
I tyle.
Reszta to bicie piany.
What? To wynajem czy nabycie?

Najnowsze dyskusje