Ja dostałem w standardzie dywaniki, ale miałem wersję Long Range. Gdzieś czytałem, że kiedyś nie dodawali w Standard Range, ale potem widziałem, że niektórzy dostali dywaniki też w SR. Obstawiałbym, że dostaniesz welurowe.... Ktoś to może potwierdzić?w standardowym wyposażeniu nie ma dywaników?
A powiedz mi jeszcze, samochód masz z pompą ciepła i pasują? Masz od razu rzepy od spodu?Dywaniki polecam chyba najbardziej ze wszystkich tutaj wymienionych akcesoriów (może jeszcze alu-pedały, których dotykasz butami codziennie).
Przede wszystkim materiał plastry miodu/romby jest super. Nie jest za miękki, ale nie jest też za twardy. w sensie nie ugina się pod nogami, ale też nie jest "plastikowy" w dotyku.
Woda i piach - TRZYMA SIĘ w środku, więc nie trzeba czyścić całego wnętrza - tylko dywaniki.
Podjeżdżam na myjnię, wyciągam dywaniki, myję i potem "klepię" je od tyłu, żeby woda wyleciała z plastrów.
Dorzucę jeszcze więcej zdjęć. Samochód (T M3 LR) mam z pompą ciepła, więc pierwsze zamówienie miało źle docięty dywanik z przodu (frunk).A powiedz mi jeszcze, samochód masz z pompą ciepła i pasują? Masz od razu rzepy od spodu?
Porównanie starego i nowego Frunka:A powiedz mi jeszcze, samochód masz z pompą ciepła i pasują? Masz od razu rzepy od spodu?
Daniel... i tak jeszcze większości nie zdążyłem przetestowaćłooo widzę lepszy ode mnie w kupowaniu gadzetów. a myslałem że ja mam za duzo![]()