Moje akcesoria do Tesla 😀 - co warto dokupić / Tesla dodatki

tokwi

Pionier e-mobilności
Kupię oryginalny spojler od TM3P. Jak ktoś ma to poproszę o kontakt: [email protected]
chętnie kupiłbym składany rower (nie musi byc elektryczny), który da się wozić we frunku TM3.
Nawet wczoraj mierzyłem. Niestety nic nie znalazłem co wchodzi.
Jeśli kolega Marcin ma przegląd rynku rowerowo-hulajnogowego, to prosze o rekomendacje - w ramach nowego wątku.
Po złożeniu musi mieć ca. 80x40x30 - na oko - bo trunk to ksztalt nieregularny

Michal

Moderator
Moim zdaniem kolega Marcin, próbuje robić tutaj tylko biedackie SEO i stąd taki durny wpis o kupnie spojlera z podaniem adresu email :p

JareG

Pionier e-mobilności
Moim zdaniem kolega Marcin, próbuje robić tutaj tylko biedackie SEO i stąd taki durny wpis o kupnie spojlera z podaniem adresu email :p
Może to ultra-hiper-duper-nowoczesny, tzn. cyfrowy, spojler..? 🤣
Ludzie za prawdziwe pieniądze kupują (cyfrowe) dodatki do gier komputerowych, więc kto wie..

Pozdrawiam

kARPIU

Fachowiec
Kupię oryginalny spojler od TM3P. Jak ktoś ma to poproszę o kontakt: [email protected]
Masz na allegro. Uzywane oczywiscie. Trzeba niestety stara taśme klejacą usunąć i nakleic nową.
Pamietaj o aktywatorze na lakier przed przyklejeniem spoilera
Zalecam tez 0.5cm2 kleju montazowego na naroznikach.
To tak z doświadczenia🤐

Marcin Rawicz

Nowy na Forum
Masz na allegro. Uzywane oczywiscie. Trzeba niestety stara taśme klejacą usunąć i nakleic nową.
Pamietaj o aktywatorze na lakier przed przyklejeniem spoilera
Zalecam tez 0.5cm2 kleju montazowego na naroznikach.
To tak z doświadczenia🤐
Właśnie słabo. Na Allegro pusto w tym temacie. Dlatego napisałem tutaj. Dzięki za radę co do montażu.

Marcin Rawicz

Nowy na Forum
chętnie kupiłbym składany rower (nie musi byc elektryczny), który da się wozić we frunku TM3.
Nawet wczoraj mierzyłem. Niestety nic nie znalazłem co wchodzi.
Jeśli kolega Marcin ma przegląd rynku rowerowo-hulajnogowego, to prosze o rekomendacje - w ramach nowego wątku.
Po złożeniu musi mieć ca. 80x40x30 - na oko - bo trunk to ksztalt nieregula
Jak odbiorę auto to chętnie sprawdzę czy jakaś hulajnoga się tam zmieści.

Dmitry

Zadomawiam się
Do evse 3 fazy gdy nie ma pstryczka tanio nie jest bo 2 m z wysyłką 281Euro

Ja osobiście jakoś nie odczuwam brak przycisku, a nawet czasami nie używam nawet kiedy jest.
po-prostu klikam na przykrywkę i ona odskakuje. Podobno to tylko działa jak masz telefon w kieszeni.
Ale ja zawsze go mam :)

Edit: a jednak auto musze być odblokowane. tylko telefon w kieszeni to nie wystarczy. nawet nie zauważyłem. :)

Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja osobiście jakoś nie odczuwam brak przycisku, a nawet czasami nie używam nawet kiedy jest.
po-prostu klikam na przykrywkę i ona odskakuje. Podobno to tylko działa jak masz telefon w kieszeni.
Ale ja zawsze go mam :)
A jak wyciagasz wtyczke po skonczonym ladowaniu ?