Moje akcesoria do Tesla 😀 - co warto dokupić / Tesla dodatki

krzyss

Pionier e-mobilności
'unblock charging port' w aucie, telefon z kieszeni wyciągać trudnej będzie....... A co przycisk tez odblokuje port? Nie wiedzialem, ale to musze dzialac tylko kiedy telefon w kieszeni.... sprobuje, dzieki
Tak odblokowuje :)

Bronek

Pionier e-mobilności
I głównie mi do tego odblokowania był pstryczek potrzebny. A do tego w tym customowym nieorginalnym kablu za ok tysiaka, robi mi to szybciej.
Auto stoi i śpi podpięte, a ja chcę przejść obok by wyrzucić idąc przez garaż śmieci. Kabel jak szlaban. Telefon w domu, zegarek w domu, pilot w gaciach na wieszaku.... A tak pstryk z dwie srkundy jak kima i nie muszę się schylac pod kablem.

Marcin Rawicz

Nowy na Forum
Witam. Ma ktoś sprawdzony sposób na ochronę tylnych progów (plastiki wewnątrz z tylu) przed wsiadaniem. Auto mam kolka dni a już wszystko skopane przez dzieci :)

slaveq

Pionier e-mobilności
Witam. Ma ktoś sprawdzony sposób na ochronę tylnych progów (plastiki wewnątrz z tylu) przed wsiadaniem. Auto mam kolka dni a już wszystko skopane przez dzieci :)
Ja mam coś podobnego jak tutaj tylko płaskie naklejki, niestety nie ma już dostępnych bo szukałem ale się jako tako sprawdzają.

Dmitry

Zadomawiam siÄ™
niestety, lepiej odpuścić, i nie przejmować się, tak już będzie, na tych czarnych wnętrzach wszystko widać, ja juz nie patrze :). to tylko auto

Bronek

Pionier e-mobilności
Brakuje Ci przecinarki pasów, bo gdy nie wyleziesz z auta to nie będziesz miał okazji np wyjąć kart sim a to gruba sprawa. I ktoś gdy stracisz już przytomność nabije Ci impulsów...

Last edited: