Nie musi być mały, bo tam jest dużo miejsca.- czy czytnik OBDII jest na tyle maly zeby go zamknac pod klapką czy musi byc wywalony na zewnatrz?
Ja potrzebuje do dwoch rzeczy:Czekam... Jeszcze nie wysłali. Mi zależy na drzwiach pasażera, do dupy jest zamykanie w X sie.
Ręcznie ciężko chodzą a do przycisku bywa przy otwartych pasażerowi daleko. Z ekranu pasażer ma niewygodnie itd.
Kierowca ma fajnie bo zamyka hamulcem
No nie wiem... Mam obecnie Vlinker MC WiFi i ledwo wszedl. Tzn. sama kostka weszlaby bez problemu, ale ten rozgałęziacz tez sporo zajmuje.Nie musi być mały, bo tam jest dużo miejsca.
View attachment 8277
Zwróć uwagę, że ta blacha w głębi też ma dziurę.
Wydaje mi się, że tryb docierania hamulców w service mode to robi. Ale nie używałem, więc pewności brak.Wylaczanie rekuperacji, żeby od czasu do czasu przetrzec hamulce
Hamulce przecieram prawie zawsze po każdym wyjeździe z garażu "ręcznie" hamując kilka razy nożnie. Depnięcie zawsze włącza normalne hamulce az do ABSu. Gdy mokro lub śnieg to obowiązkowo zawsze tak robilem, rower, motocykl. Mam uraz po motocyklu kumpla, nie sprawdzilem i wylądowałem w rowieJa potrzebuje do dwoch rzeczy:
1. Wylaczanie rekuperacji, żeby od czasu do czasu przetrzec hamulce (fatalnie sie tarcze scieraja w P)
2. Przelaczanie chill/sport (czasem potrzebuje szybko na swiatlach przejsc na sport i dwa trafne klikniecia na ekranie to za duzo)
no tak i ale musisz zatrzymac auto, wejsc w tryb, wykonac, zatrzymac, wyjsc.....Wydaje mi się, że tryb docierania hamulców w service mode to robi. Ale nie używałem, więc pewności brak.
Sam przecieram hamulce po każdej myjni przełączając na N.