danielm
Pionier e-mobilności
do konca 2022 ruszy oficjalny sklep online tesli, jest częściowo widoczny w apce (nie pomyliłem się z datą)Ok dzięki. Czy polecasz coś legitnego z dostawą do PL. Akcesoria w tym czapkę?
do konca 2022 ruszy oficjalny sklep online tesli, jest częściowo widoczny w apce (nie pomyliłem się z datą)Ok dzięki. Czy polecasz coś legitnego z dostawą do PL. Akcesoria w tym czapkę?
Zrób zgłoszenie serwisowe w aplikacji jako "inne" i opisz tam, co dokładnie chcesz ze sklepu. Wystawią Ci link do płatności i przyślą do domu (wysyłka gratis). Informację uzyskałem bezpośrednio od pracownika Tesli w Ząbkach. Kiedyś można było kupować za pośrednictwem maila i zamawiać własnego kuriera. Teraz ewoluowało i można to robić przez zgłoszenie serwisowe i wysyłka jest gratisOk dzięki. Czy polecasz coś legitnego z dostawą do PL. Akcesoria w tym czapkę?
brzmi dobrze! Kwesia ze to mial byc prezent dla teścia do jego X'a - bez swojego auta jak rozumiem apki nie zarejestruje?Zrób zgłoszenie serwisowe w aplikacji jako "inne" i opisz tam, co dokładnie chcesz ze sklepu. Wystawią Ci link do płatności i przyślą do domu (wysyłka gratis). Informację uzyskałem bezpośrednio od pracownika Tesli w Ząbkach. Kiedyś można było kupować za pośrednictwem maila i zamawiać własnego kuriera. Teraz ewoluowało i można to robić przez zgłoszenie serwisowe i wysyłka jest gratis![]()
Niebardzo. Ale jest tutaj trochę życzliwych ludzi na forum ;-) Skąd jesteś? Jeśli okolice Łodzi, mogę Ci zamówić i umówimy się na odbiór..brzmi dobrze! Kwesia ze to mial byc prezent dla teścia do jego X'a - bez swojego auta jak rozumiem apki nie zarejestruje?
Warszawa / PłockNiebardzo. Ale jest tutaj trochę życzliwych ludzi na forum ;-) Skąd jesteś? Jeśli okolice Łodzi, mogę Ci zamówić i umówimy się na odbiór..
Jeśli nikt się nie zgłosi z Wawy a termin nie jest pilny, to jestem w stolicy średnio raz w tygodniu - możemy się ustawić.Warszawa / Płock![]()
Bylbym ostrozny z taka forma zalatwiania sprawy. Oficjalnie sklep nie istnieje a ewentualny zwrot platnosci to 2miesiace w tesli jesli sie nagminnie upominaszZrób zgłoszenie serwisowe w aplikacji jako "inne" i opisz tam, co dokładnie chcesz ze sklepu. Wystawią Ci link do płatności i przyślą do domu (wysyłka gratis). Informację uzyskałem bezpośrednio od pracownika Tesli w Ząbkach. Kiedyś można było kupować za pośrednictwem maila i zamawiać własnego kuriera. Teraz ewoluowało i można to robić przez zgłoszenie serwisowe i wysyłka jest gratis![]()
Tylko sprzęt da się załatwić jak mi @Jaceq sprawdzil już na PW.Skorzystałem z opisanego powyzej sposobu zakupu przez aplikacje (Serwis/Inne), wybralem najblizszy mozliwy termin serwisu ale w Wawie (byl na 22.06) i po 2 dniach mialem odpowiedz, płatnośc jest dopiero po potwierdzeniu mozliwości realizacji zamówienia, a po 3 dniach moj blue adapter 32A zostal oplacony i wyslany a FV jest na koncie w PDF. Tak wiec spokojnie to dziala i jest szybsze niz inne drogi.
Tak wiec bardzo dziekuje 'chewbacca' - jest git.